Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristbands Joma långa röda
  • Wristbands Joma långa röda

Wristbands Joma långa röda

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Joma
Wristbands Joma långa röda | Få dessa röda Joma-armband till bästa pris och i en längre storlek, perfekta att använda på dagar då det är varmare och svett gör oss obekväma

Wristbands padel Joma långa röda

Gör dig redo för sommaren med Joma 2023 produktkatalog, där hittar du allt du behöver. Köp de nya röda padelarmbanden med den vita logotypen, ett högkvalitativt tillbehör som också har en längre design, så det ger bra stöd och absorption.

Dess sammansättning är gjord av bomull, elastan och polyamid, så de ger utmärkt stöd så att du kan leka med dem och de inte stör dig. De är också mycket resistenta, så de förlorar inte egenskaper vid användning. För att avsluta kan du få dem i ett paket med 2 enheter och en oändlighet av färger.

Wristbands Joma långa röda med vit logotyp, egenskaper

  • De röda Joma-armbanden är långa i storlek, så de ger bra stöd.
  • De förhindrar eventuella ledskador.
  • En för varje hand, eftersom paketen är 2 enheter.
  • De absorberar svett och bidrar till torra händer.
  • Vi har dem i rött och i mycket fler olika färger.
  • Nya Joma 2023 tennisarmband.

Vem är det till? För alla spelare som vill hålla händerna torra, eftersom Joma-armbanden förhindrar att svettningar hamnar på händerna och spelar oss ett spratt i matchens mest avgörande ögonblick.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de erbjuder stor hållbarhet, eftersom deras fibrer bibehåller egenskaperna vid första användningen. Dessutom är dess röda design väldigt cool och vågad, så du kommer att bli centrum för uppmärksamheten.

Upptäck mer om varumärket JOMA

Upptäck nyheterna från Joma Padel, ett varumärke som under åren har gjort sig ett namn i padelvärlden. 2018 blev det en av de officiella sponsorerna för den bästa kretsen i världen: World Padel Tour. För närvarande har den redan representation av många professionella spelare i backen.

Byt till ett av de bästa märkena och få dina nya padelskor, kläder, racket och andra tillbehör till bästa pris, vi försäkrar dig att du inte kommer att bli besviken. I vår paddelbutik hittar du alla produkter till bästa pris, samt ett brett utbud av märken.

Features År: 2023
Våra bästa produkter