Padelväska Joma Gold Pro röd 2023
  • Padelväska Joma Gold Pro röd 2023

Padelväska Joma Gold Pro röd 2023

PVP: 784,36 kr
712,50 kr
-10% Joma
Padelväska Stor Joma Gold Pro röd 2023 | Förvara det du behöver för att tävla i den röda Gold Pro padelracketväskan, en av Jomas väskor gjorda av motståndskraftiga och vattenavvisande material
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelväska Joma Gold Pro röd 2023

Hitta produkterna du behöver i den nya katalogen Joma Padel 2023. Om du inte vill lämna något hemma rekommenderar vi Gold Pro paleta-väskan i rött med vita detaljer, en komplett väska som du nu kan få till ett oslagbart pris och även i en mängd olika färger.

Vi lyfter fram dess stora fack: ett huvudfack för kläder eller handdukar, ett annat med ventilation för att lämna skor samt sidor för padelracket, ett med termofunktion som garanterar extra skydd. Den är också mycket hanterbar eftersom du tack vare dess justerbara remmar kan bära den som en ryggsäck.

Padelväska Joma Gold Pro stor i rött, egenskaper

  • Möjlighet att bära den röda Joma Gold Pro hängande som en ryggsäck på axlarna.
  • Två sidor för att lagra padelracket, en av dem med termisk funktion.
  • Små dragkedjeförsedda fack som gör att du kan ha dina tillbehör nära till hands.
  • Tillverkad av resistent tyg som avvisar vatten.
  • Ultrabeständiga tyger som fördröjer slitage.
  • En av de nya Joma 2023 padelväskor.

Vem är det till? För idrottare som vanligtvis behöver mycket utrymme, antingen för att de duschar efter att ha spelat eller för att de går hemifrån först på morgonen med allt, eftersom denna Joma racketväska är rymlig och låter dig bära allt välorganiserat.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom resistenta och högkvalitativa material har använts för att säkerställa bästa motstånd. Dessutom är det den mest slående i kollektionen med sin röda design och du kan få den till bästa pris.

Upptäck mer om varumärket JOMA PADEL

Varumärket Joma Sport är känt för alla idrottare, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla dess produkter har en exceptionell kvalitet, eftersom mycket arbete ägnas åt att forska och anpassa den nya tekniken i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi försäkrar dig om den bästa prestandan och designen på banan.

Features År: 2023
Våra bästa produkter