Ryggsäck Joma Open svart vit 2023
  • Ryggsäck Joma Open svart vit 2023

Ryggsäck Joma Open svart vit 2023

PVP: 488,17 kr
438,26 kr
-11% Joma
Ryggsäck Joma Open svart med vita detaljer |
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Ryggsäck padel Joma Open svart vit 2023

Få de bästa ryggsäckarna för sport i vår padelbutik online. Vi presenterar Open padel-ryggsäcken i svart och vitt, en av nyheterna som du hittar i kollektionen Joma 2023. Det är en väska med många fack, så den låter dig bära allt material på ett ordnat sätt.

För dess tillverkning har extra resistent tyg använts, förutom att förstärka de områden som är mest utsatta för slitage för bättre hållbarhet. Å andra sidan har den en huvudficka, ytterligare en padelracket, samt ett fack i botten för skor. Den har även mindre fickor för tillbehör.

Ryggsäck Joma Open i svartvita detaljer, egenskaper

  • Förstärkt struktur för att uppnå större hållbarhet i Joma Open svartvit.
  • Vadderad insida, undviker därmed stötar i materialet.
  • Låter dig förvara 1 racket i det bakre facket.
  • Komfort på axlarna tack vare dess vadderade skydd.
  • Separat fack för förvaring av skor.
  • Finns i katalogen Joma 2023 padelväskor.

Vem är det till? Lämplig för alla idrottare som letar efter en hanterbar väska med bra kapacitet att bära materialet, eftersom de bara reser med det nödvändigaste och stora padelväskor upplever det mer som ett hinder.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det låter dig förvara smutsiga skor eller kläder i en separat ficka, så att du inte behöver blanda det med rena kläder. Den har också en mycket elegant design i svart och en vit central logotyp, så den passar till allt.

Upptäck mer om varumärket JOMA PADEL

Varumärket Joma Sport är känt för alla idrottare, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla dess produkter har en exceptionell kvalitet, eftersom mycket arbete ägnas åt att forska och anpassa den nya tekniken i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi försäkrar dig om den bästa prestandan och designen på banan.

Features År: 2023
Våra bästa produkter