Padelväska Joma Gold Pro svart röd 2023
  • Padelväska Joma Gold Pro svart röd 2023

Padelväska Joma Gold Pro svart röd 2023

PVP: 784,36 kr
657,66 kr
-17% Joma
Padelväska Joma Gold Pro stor svart röd 2023 | Stor kapacitet för denna eJoma Gold Pro padelracketväska i svart och rött, en väska med justerbara remmar för att bära den hängande som en ryggsäck
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 18 Juli, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelväska Joma Gold Pro svart röd 2023

Lanserar en ny padelväska tack vare den omfattande katalogen som Joma 2023 har designat denna säsong. Vi presenterar Joma Gold Pro padelracketväska i svart, röd och vit logotyp, gjord med de bästa materialen samt en vattenavvisande finish som gör den är mer resistent mot vatten och förhindrar fuktläckage.

Den är också mycket rymlig, eftersom den fördelar sitt utrymme i ett huvudfack, 2 sidor för padelracket samt ett skoställ med ventilation för att undvika dålig lukt från skor. Slutligen har den även mindre fickor för tillbehör samt en termofunktion.

Padelväska Joma Gold Pro stor i svart och rött, egenskaper

  • Joma Gold Pro svart röd har en sida för racket med termofunktion.
  • Enkel åtkomst till huvudfack för att få tag i det du behöver.
  • Den har ett skoställ med ventilation, vilket förhindrar dålig lukt.
  • Du kan justera handtagen för att bära den bekvämt på axlarna.
  • Vattenavvisande finish som förhindrar fuktläckage.
  • Väska ingår i väskkollektionen Joma Padel 2023.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till killar som tar med mycket material till sina matcher eller träningspass och behöver en stor, robust och kompakt padelväska, eftersom nya Gold Pro har gjorts med tyger av högsta kvalitet och rymliga fack.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har en vattenavvisande finish som är resistent mot vatten och även dess tyg gör den extremt hållbar. Slutligen kommer du också att gilla den designmässigt eftersom dess estetik i svart med röda detaljer är mest slående.

Upptäck mer om varumärket JOMA PADEL

Varumärket Joma Sport är känt för alla idrottare, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla dess produkter har en exceptionell kvalitet, eftersom mycket arbete ägnas åt att forska och anpassa den nya tekniken i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi försäkrar dig om den bästa prestandan och designen på banan.

Features År: 2023
Våra bästa produkter