Joma Tournament 2023
  • Joma Tournament 2023
  • Joma Tournament 2023

Joma Tournament 2023

PVP: 1 645,50 kr
1 535,25 kr
-7% Joma
med grovhet Joma Tournament padelracket | Få dina bästa slag på banan med det nya Joma Tournament padelracket i rött och svart, en modell gjord av kolfiber, grovhet och svart eva-gummi
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Joma Tournamentpadelracket

Vi presenterar de nya produkterna för att spela padel som Joma har utvecklat 2023. Ta fram ditt bästa spel med Tournament padelracket i röd, svart och blå logotyp, en modell från den avancerade serien och som har innovativ teknologi. Det ger en grov finish på planen, vilket gör att vi kan utföra bättre effekter på bollen.

När det gäller sitt spel så har den designats med en droppform och med en centrerad balans, så den är mycket väl kompenserad. Den har också tillverkats med kvalitetsmaterial som 3k koltyg tillsammans med svart eva-gummi inuti. Den har också ett anti-vibrationssystem för ett mer bekvämt slag.

Joma Tournament i röd, svart och blå logotyp, egenskaper

  • Teardrop-format med medium balans för bättre balans i Joma Tournament röd svart.
  • Den har grovhet i relief som förbättrar effekterna.
  • Flexo svart eva gummikärna för att uppnå en oslagbar touch.
  • Konstruktion av planen med FlexSHIELD 3K-fibrer.
  • EXO COUNTER-rör i 100 % kol för att garantera hållbarhet och styvhet.
  • Tack vare VIBRA-OUT-systemet elimineras vibrationer med upp till 40 %.
  • Den åttakantiga manschetten har designats för ett bekvämare grepp.
  • Ny kollektion av Joma 2023 padelracket.

Vem är det till? Lämplig för spelare som redan har en hög eller medelhög spelnivå och som vill avsluta ett steg i kvalitet, eftersom Joma-turneringen är gjord med kvalitetsmaterial och erbjuder den bästa anfalls- och försvarsprestandan.

Varför kommer du att gilla det? På ett estetiskt plan är det ganska slående eftersom rött har kombinerats för ram- och hjärtområdet med svart bakgrund och loggan i blått. Utan tvekan en kombination som för oss verkar vara en framgång och som de flesta spelare kommer att gilla.

Upptäck mer om varumärket JOMA SPORT

Varumärket Joma Sport är känt för alla idrottare, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla dess produkter har en exceptionell kvalitet, eftersom mycket arbete ägnas åt att forska och anpassa den nya tekniken i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi försäkrar dig om den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter