Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma cortas blancas azul claro
  • Muñequeras Joma cortas blancas azul claro

Ljusblå vita korta Joma-armband

PVP: 87,21 kr
65,27 kr
-26% Joma
Joma padelarmband förpackning 2 enheter Vit med Ljusblått | Håll svetten från ansiktet och händerna med de korta vita och blåa armbanden som ingår i den nya Joma Padel 2022-kollektionen

Små vita och ljusblå Joma armband

Gör dig redo för sommaren med de nya korta vita och blåa armbanden. Detta tillbehör är en del av den nya Joma 2022-kollektionen och är perfekt för att klara sig utan handduk medan du tävlar, eftersom det hjälper dig att torka svetten bekvämt.

För dess tillverkning har tekniska tyger använts, som hjälper till att absorbera svett så att den inte går över till händerna och racket glider hela tiden. Dessutom, tack vare de mjuka materialen som har använts, genererar den inga skador på grund av skavning.

Korta vita och blå Joma-armband, egenskaper

  • Light Blue White Short Jomas säljs i förpackningar om två enheter.
  • De är korta i storleken och har designats i vitt och ljusblått.
  • De hjälper till att förhindra dåliga handledsgester som kan orsaka skada.
  • Tack vare de använda materialen behåller de sin kvalitet även vid användning.
  • Låter dig utföra alla rörelser medan du justerar.
  • Ny katalog med tillbehör för att spela padel Joma 2022.

Vem är det till? Perfekt för personer som är väldigt fokuserade på matcher och inte vill slösa tid på att använda en handduk för att torka bort svett från ansiktet. De erbjuder också stor hållbarhet tack vare de tekniska materialen som används.

Varför kommer du att gilla det? För inte bara kommer du att hålla svett borta från dina händer och ögon, utan du kan också bära en vit och ljusblå design, en mycket modern och vacker kombination.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter