Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma largas blancas coral
  • Muñequeras Joma largas blancas coral

Långa vita korall Joma armband

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Joma
Joma White Coral padelarmband | Ha all din utrustning komplett tack vare den nya kollektionen av armband från varumärket Joma, perfekta för att bekämpa svett på sommaren.

Stora Joma-armband i vitt och korall

Förnya dina gamla tillbehör för nya från varumärket Joma 2022. Håll värmen borta från dina ögon och händer med Joma Long armband i vitt och korall, en kombination för att spela sport samtidigt som du visar upp en vacker och slående accessoar.

De är långa i storleken och har gjorts med elastiska material så att de anpassar sig till handleden utan att hindra våra rörelser. Tack vare de tyger som används, som bomull, kommer de dessutom att absorbera all svett utan att förlora sina otroliga egenskaper.

Joma Long White and Coral Armband, funktioner

  • Long White och Coral Joma är långa i storlek
  • Tillverkad av 85% bomull 15% elastan och 5% polyamid
  • De är ansvariga för att absorbera fukt från ansikte och armar.
  • Nu tillgänglig i förpackningar om två enheter
  • Stort utbud av färger att välja mellan.
  • Ny Joma 2022 tillbehörskatalog.

Vem är det till?

Designad för alla spelare som vill bekämpa överflödig svett utan att behöva använda en handduk som stör oss när vi spelar.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att visa upp en mycket snygg design i vitt och korall, köper du en kvalitetsprodukt som tål tvätt och tidens gång utan att förlora sitt goda skick.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter