Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma largas blancas rosas
  • Muñequeras Joma largas blancas rosas

Joma långa vita rosa armband

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Joma
Joma Vit Rosa Padel Armband | Byt ut dina gamla armband mot nya från varumärket Joma som hjälper oss att förhindra svett från att passera till ansikte och händer, vilket förhindrar vårt spel.

Stora Joma-armband i vitt och rosa

Missa inte en av de mest kompletta kollektionerna av accessoarer från Joma. Köp Joma Long-armband i vitt och rosa, en perfekt accessoar för personer som utövar intensiva sporter som padeltennis eftersom de hjälper oss att bekämpa svett.

De är långa i storleken och tack vare tygerna som har använts passar de perfekt till handleden men utan att hindra våra rörelser medan vi spelar. Dessutom, tack vare materialen som används, kommer svett att absorberas väldigt snabbt så att det inte stör oss.

Långa vita och rosa Joma-armband, egenskaper

  • Joma Largas Blancas Rosas är stora i storleken
  • Nu till försäljning i förpackningar om två enheter.
  • Tillverkad av bomull, elastan och polyamid som ger oss otrolig kvalitet.
  • De är mjuka vid beröring så de kommer inte att skapa skav.
  • Absorbera och transpirera svett
  • Katalog över tillbehör till padel Joma 2022.

Vem är det till? Rekommenderas för personer som inte ens gillar värmen för att hindra dem från att leka och som föredrar att klara sig utan handduk när som helst eftersom det är väldigt obehagligt och de föredrar att ta bort svetten väldigt snabbt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du köper en kvalitetsprodukt samtidigt som du bär en vit och rosa design, perfekt för spelare som vill utöva sport utan att tappa elegans.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter