Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma largas blancas amarillas
  • Muñequeras Joma largas blancas amarillas

Joma långa vita gula armband

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Joma
Padelarmband Joma Long White and Yellow | Gör dig redo för värmen med de nya långa Joma-armbanden, som också är perfekta för personer som har råkat ut för en skada.

Stora vita och gula Joma-armband

Ha alla dina padeltillbehör kompletta tack vare den nya kollektionen Joma 2022. Välj Joma padelarmband i vitt och gult, ett nödvändigt tillbehör för årets varma dagar då vi behöver torka svetten från pannan.

Även om deras huvudsakliga funktion är att ta bort svett från ansiktet, hjälper de också personer som lider eller har drabbats av skador eftersom de hjälper till att undvika dåliga rörelser under spelets gång. Tack vare de använda tygerna absorberar de dessutom och driver ut svett snabbt.

Joma långa vita och gula armband, egenskaper

  • Joma Largas Blancas Amarillas säljs i förpackningar om två enheter.
  • De hjälper till att absorbera och torka svett.
  • Längre i storlek, undviker dåliga gester av handleden.
  • De behåller sin otroliga prestation över tid.
  • Vit med gul design.
  • Ny katalog med tillbehör för att spela padel Joma 2022.

Vem är det till? Perfekt för spelare som inte vill att svett ska stå i vägen för deras spel och föredrar att inte använda en handduk under spel eftersom det är obekvämt.

Varför kommer du att gilla det? För det kommer inte bara att hjälpa dig att bekämpa svett, utan du kan också bära en vit och gul design med Joma-loggan in engro, en slående kombination som bara de mest vågade kommer att bära.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter