Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Joma Slam Pro Blanca
  • Muñequera Joma Slam Pro Blanca

Joma Slam Pro White Armband

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Joma
Padelarmband Joma Slam Pro White | Lägg till Joma Slam pro-armbandet till dina padeltillbehör, perfekt för att undvika skador och absorbera svett från ögon och händer.
Skriv en recension

Kort vit Joma armband

Upptäck den nya kollektionen av tillbehör för att spela padel från varumärket Joma. Köp de nya vita Slam pro-armbanden som säljs i förpackningar om två enheter som du hittar i vår webbutik till bästa pris.

Funktionen som de främst fyller är att hålla svett borta från ögon och handleder så att det inte är obehagligt medan vi spelar. De har också skapats med tyger som hjälper till att absorbera och svettas svett samt bibehålla värmen i området.

Joma Slam pro vita armband, funktioner

  • De vita Slam-proffsen säljs i förpackningar om två.
  • Medelstorlek.
  • Tyger av bästa kvalitet har använts av andra märken.
  • Vit design med svart logotyp.
  • Absorberar svett så att det inte kommer på händerna.
  • Joma 2022 tillbehörskollektion.

Vem är det till? Det är det bästa alternativet för idrottare som spelar ofta och som letar efter ett bra grepp om racket utan att svett kommer på händerna. De hjälper också till att förhindra skador på handleden.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har en stor uppsugningsförmåga och de har även designats i svart och vitt som gör dem väldigt kombinerbara med kläder eller spadar.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter