Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Joma Gold Pro Balance Negro Azul
  • Joma Gold Pro Balance Negro Azul
  • Joma Gold Pro Balance Negro Azul

Joma Gold Pro Balance

PVP: 1 974,60 kr
1 974,06 kr
-1% Joma
Joma Gold Pro Balance padel racket i svart och blått | Prestera på din bästa nivå med detta högkonkurrenskraftiga Joma padel racket, en mycket välbalanserad modell som hjälper dig att få dina bästa skott från vilket område som helst
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Joma Gold Pro Balance i blått 2021

Få den mest balanserade modellen av Joma 2021 avancerade serie av Padel rackets: Joma Gold Pro Balance padel racket i svart och blått. Tack vare sin droppformade design med medium balans ger den en perfekt balans mellan kraft och kontroll. så det passar alla spelstilar.

Senaste generationens kol har använts för sin konstruktion, med ett lager av Textreme-fibrer som är mer motståndskraftigt och lättare. Kärnan är gjord av eva pro-gummi, så du kommer att få en bra start på långsamma bollar. För att avsluta, införliva grovhet i planen, med vilken du kan skriva ut mer effekt till dina bilder.

Joma Gold Pro Balance blå, funktioner

  • Balans mellan kraft och kontroll med nya Joma Gold Pro Balance Black Blue.
  • Det yttre lagret är tillverkat av Textreme kolfibrer.
  • Designad med en oversize form med medium balans.
  • Yta med grov ritning för att förstärka effekterna.
  • Eva pro gummikärna för exceptionell touch.
  • Solid struktur tack vare förstärkningarna och användningen av kvalitetsmaterial.
  • Tillgänglig i Joma 2021padel racketkatalogen i toppklass.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till professionella eller högnivåspelare som vill få sina bästa skott från alla områden på banan, eftersom Gold Pro Balance är den mest balanserade av Joma avancerade racketserier.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med textreme-kol, det starkaste och lättaste kol vi kan hitta, så är dess prestanda på banan betydligt förbättrad. Du kommer också att älska dess svarta design, guldlogotyp och blå detaljer.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter