Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
JHayber Dominator 12K 2022
  • JHayber Dominator 12K 2022
  • JHayber Dominator 12K 2022

JHayber Dominator 12K 2022

PVP: 2 741,95 kr
2 083,75 kr
-25% Jhayber
padel racket JHayber Dominator 12K 2022 | Skaffa den nya Agustín Silingo-racket, en mycket kraftfull modell för avancerade spelare som gillar att slå bollen hårt och ta ut den x 3
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket JHayber Dominator 12K Silver

Vi presenterar alla nyheter inom branschen så att du kan välja din favoritallierade. Köp Dominator 12k silver padel racket, en modell från den mest avancerade serien av J'Hayber 2022. Det är ett diamantracket med medelhög balans, så det sticker ut för sin kraft.

För sin konstruktion har 100 % kol använts, vilket förstärker ytan med 12K Carbon High Tech-tyg som ger den större motståndskraft. Kärnan är gjord av Multiple Density Eva-gummi, vilket ger en mer enhetlig bollträff och även inkluderar grovhet i planen.

Jhayber Dominator 12k rött och silver, funktioner

  • JHayber Dominator 12K 2022 är Agustín Silingos nya padel racket.
  • Kraftracket på grund av dess diamantformat och något höga balans.
  • Den innehåller en EVA-gummikärna i olika densiteter för oslagbara känslor.
  • 3D Rugged Technology som avsevärt förbättrar effekterna.
  • 100 % kolstruktur och 12K Carbon High Tech förstärkningar.
  • Reset Point-system som förbättrar dess prestanda i varje åtgärd.
  • Ny kollektion av avancerade racket J'hayber Padel 2022.

Vem är det till? Speciellt designad för attackerande spelare, de som försöker få ut bollen från planen när som helst, eftersom den har ett diamantformat och hög balans som avsevärt ökar dess slagkraft.

Varför kommer du att gilla det? För på ett estetiskt plan kommer du att älska det. Agustín Silingos nya racket återkommer med en noggrann karbondesign med en central silverlogga och detaljer i hjärtat i rött, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket J'HAYBER

J'Hayber, ett spanskt varumärke, visar varje säsong att det bryr sig om varje idrottares behov, och erbjuder högkvalitativa Padel rackets för alla målgrupper. För i år har J'Hayber utökat sin samling av padel racket och representerar Agustín Silingo.

Varumärket har fortsatt några av sina tidigare linjer och de håller padel racket som redan fungerar mycket bra. Vänta inte längre och prova en av dess modeller, vi försäkrar dig att du inte kommer att bli besviken och att du kommer att njuta av den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter