JHayber Spartack Verde
  • JHayber Spartack Verde

JHayber Spartack Verde

PVP: 2 742,50 kr
2 193,45 kr
-21% Jhayber
padel racket JHayber Spartack Grön | En av de bästa J'hayber multipurpose racket, som används av Agustín Silingo för att dominera alla områden på banan tack vare dess teknologier
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 27 Mars, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Använd koppen "STARS" och få ytterligare 8%, solo på jul
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket JHayber Spartack av Agustín Silingo

För de mest krävande presenterar vi det nya Spartack padel racket i grönt, en modell från den avancerade serien JHayber 2021. Det är Agustín Silingo-racket, en modell mycket väl kompenserad för sitt rivformat och centrerade balans så att du kommer att ha både kraft och kontroll .

Du kommer att njuta av bra prestanda eftersom de bästa materialen på marknaden har använts. Den kombinerar en 100% kolstruktur med 12K tyg för större motstånd. Interiören är gjord av svart eva-gummi och du kan också ge mer effekt till dina skott tack vare dess grova struktur.

Jhayber Spartack i svart och grönt, funktioner

  • JHayber Spartack Verde är den nya padel racket från Agustín Silingo.
  • Större förnimmelser när man slår med den svarta eva gummikärnan.
  • Yta med en grov finish som gör det möjligt att förbättra effekterna.
  • Stor motståndskraft med kolkonstruktion och 12K tyg.
  • Mångsidigt racket, designat med rivformat och medium balans.
  • Ny hjärtdesign som ger stabilitet och soliditet till strukturen.
  • Ny kollektion av Padel rackets J'hayber 2021.

Vem är det till? Fokuserad på spelare på avancerad nivå som behöver ha den bästa kontrollen och kraften i varje åtgärd eftersom spartacken är mycket väl kompenserad, så den låter dig korrigera off-center bollar och gå till attack snabbt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det förenar varumärkets bästa teknologier och design. Den här säsongen kommer den tillbaka med en spektakulär svart design som framhäver alla detaljer och den imponerande fluorescerande gröna logotypen!

Ta reda på mer om varumärket J'HAYBER

J'Hayber, ett spanskt varumärke, visar varje säsong att det bryr sig om varje idrottares behov, och erbjuder högkvalitativa Padel rackets för alla målgrupper. För i år har J'Hayber utökat sin samling av padel racket och representerar Agustín Silingo.

Varumärket har fortsatt några av sina tidigare linjer och de håller racket som redan fungerar mycket bra. Vänta inte längre och prova en av dess modeller, vi försäkrar dig att du inte kommer att bli besviken och att du kommer att njuta av den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Våra bästa produkter