Jhayber Warrior Carbon 2021
 • Jhayber Warrior Carbon 2021

Jhayber Warrior Carbon 2021

PVP: 2 225,24 kr
1 862,48 kr
-17% Jhayber
Jhayber Warrior Carbon padel padel racket | Placera bollen med precision tack vare detta J'Hayber kontroll padel racket, en hög tävlingsmodell som hjälper dig att förbereda poängen bakifrån
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Tisdag, 4 Oktober, 2022
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Jhayber Warrior Carbon Yellow Fluor

Välj den modell som passar din stil bäst i den senaste kollektionen J'Hayber Padel 2021. Vi presenterar Warrior Carbon padel racket i gult, ett kontrollracket tillverkat av 100 % kol som du också kommer att njuta av en bra hit på nära håll i nätverket .

Den har designats med ett runt format och balans nära handen, så att du kan placera bollen med precision. Ytan har också förstärkts med 3K Carbon-tyg och inkluderar svart eva-gummi på insidan för en exceptionell touch. Dessutom kommer du med Control Structure Heart-teknologin att få mer stabilitet.

Jhayber Warrior kolgul, funktioner

 • JHayber Warrior Carbon 2021 är ett avancerad kontrollpadel racket.
 • Runt formatdesign med medium balans för att utöka sweet spot.
 • Plus kraft tack vare kärnans svarta eva-gummi.
 • 3D Rugged Technology som ger strävhet till ansikten.
 • 100 % kol och förstärkningar på båda sidor i 3K Carbon som förbättrar dess prestanda.
 • Control Structure Heart-teknologi som ger stabilitet och medelhög balans.
 • Tillgänglig i J'hayber 2021 kontrollpadel racketkatalogen.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för tekniska spelare som vanligtvis spelar till höger eftersom det är ett racket med en bred sweet spot som hjälper oss att korrigera off-center bollar och inte missa lätta bollar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med den senaste generationens material, med vilka du kommer att ha enastående prestanda på banan. Du kommer också att vara i centrum för uppmärksamheten med sin design i svart och fluorescerande gult.

Ta reda på mer om varumärket J'HAYBER

J'Hayber, ett spanskt varumärke, visar varje säsong att det bryr sig om varje idrottares behov, och erbjuder högkvalitativa Padel rackets för alla målgrupper. För i år har J'Hayber utökat sin racketkollektion och representerar Agustín Silingo på WPT-backarna.

Varumärket har fortsatt några av sina tidigare linjer och de håller padel racket som redan fungerar mycket bra. Vänta inte längre och prova en av dess modeller, vi försäkrar dig att du inte kommer att bli besviken och att du kommer att njuta av den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Kärna: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter