Head Base Ryggsäck svart orange
  • Head Base Ryggsäck svart orange

Head Base Ryggsäck svart orange

PVP: 438,78 kr
383,40 kr
-13% Head Padel
Head Base Ryggsäck svart orange | Om du är en av dem som inte bär på många saker när du tränar, tar märket Head med sig Base-ryggsäcken i svart som har det perfekta utrymmet för ditt material

padel bag Head Base Ryggsäck svart orange

Ta en titt på våra nya kollektioner och förnya din gamla paletoväska för en ny med fantastisk kvalitet och fördelar. Den nya Head 2022-kollektionen av paletaväskor är nu tillgänglig där du kan hitta den perfekta svarta och orangea Base-väskan för de personer som bara transporterar det som behövs.

I dess design hittar vi två justerbara handtag på baksidan så att du kan anpassa den efter eget tycke, som också är vadderade för mer komfort. Den har även en fristående ficka där du kan förvara racket på ett skyddat sätt för att transportera det.

Bas liten ryggsäck i svart och orange, funktioner

  • Head Base har designats i svart med detaljerna från märket i orange.
  • Ficka på baksidan för förvaring av padelracket.
  • Stort huvudfack för förvaring av skor eller kläder.
  • Ficka på sidan så att du kan förvara bollar eller en flaska vatten i den.
  • Materialen som används är mycket motståndskraftiga för att undvika slitage.
  • Ny kollektion av Head 2023 padelväskor.

Vem är det till? Perfekt för alla som går till träning på en motorcykel eller cykel som de behöver en väska som är lätt att transportera och har plats för att förvara allt material, kläder och skor.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess svarta design med orangea detaljer, en mycket slående kombination som du också kan ta med till gymmet, universitetet eller jobbet tack vare dess mest eleganta design.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på banorna i World Padel Tour. Den här säsongen kommer du att älska deras nya kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor. Upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter