padelväska Head Base kamomilla
  • padelväska Head Base kamomilla

padelväska Head Base kamomilla

PVP: 658,20 kr
323,74 kr
-51% Head Padel
padelväska Head Base kamomilla | Skydda ditt racket medan du tar det från ett ställe till ett annat med den nya Base racketväskan från märket Head, som är perfekt för spelare som bär precis tillräckligt
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Ljusrosa Head Base palettväska för dam

Bli fullt utrustad med den nya kollektionen av väskor från märket Head där du kan välja mellan en mängd olika storlekar och design. Köp basen som har designats med mycket utrymme och fack för att skydda din racket när du transporterar den och förvarar allt ditt material.

Dess storlek är liten så den är lätt och även bekväm att transportera tack vare de två typerna av grepp den har, en för ryggen och den andra för handen. Den är också väldigt tålig för att förhindra att den slits ut med tiden och du kan leka med den länge.

Head Base ljusrosa padelracketväska, egenskaper

  • Head Base har designats i ljusrosa med orange logotypdetaljer.
  • Justerbara handtag för att bära den som ryggsäck eller på ryggen.
  • Den är mycket tålig för att undvika slitage vid användning.
  • Mindre fickor att förvara din mobil eller plånbok i.
  • Rymligt huvudfack så att du inte behöver lämna något hemma.
  • Ny katalog med Head 2023 padelpadelrack och ryggsäckar.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de personer som transporterar precis tillräckligt till träning så att de inte vill ha en ryggsäck som är för stor och tung för att bära allt sitt material bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en högkvalitativ padelracketväska som du kommer att kunna leka med länge, har den också designats i en ljusrosa färg med orange detaljer, en väldigt vacker kombination, utan tvekan.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Känn dig som en stjärna med Head Padel, ett välkänt företag i branschen som återvänder med en ny kollektion av padelracket, skor, textilier för män och dam, samt tillbehör designade för att anpassa sig till alla målgrupper och spelstilar.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez eller Ari Sánchez representerar sportvarumärket på alla WPT-banor, ett tydligt bevis på kvaliteten på alla dess produkter.

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter