Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväska Head Base svart gul 2023
  • padelväska Head Base svart gul 2023

padelväska Head Base svart gul 2023

PVP: 548,50 kr
493,10 kr
-11% Head Padel
Liten gul Head Base paletoväska | Lämna inget hemma med den nya kollektionen av padelpadelrack från märket Head där du kan hitta Base i svart och gult i stor storlek

Svart och gul Head Base padelväska

Om du är en av dem som vill bära allt ditt material på ett ordnat sätt, kommer varumärket Head med den nya kollektionen av väskor och ryggsäckar 2023. I den kan du hitta den nya Base padelväska i svart och gult som du redan har tillgängligt i fler färger att välja bland.

Den är väldigt bekväm att transportera tack vare de olika greppen den har, varav ett är två handtag på baksidan för att bära den som ryggsäck. De andra finns i den övre delen och låter dig bära den i form av en väska för hand för mer komfort.

Head Base-väska i svart och gult, egenskaper

  • Huvudbasen har designats med tekniska material för att undvika att förlora kvalitet.
  • Den har två handtag, ett för ryggen och ett för handen.
  • Mycket rymlig huvudficka för att förvara allt på ett ordnat sätt.
  • Den är den lättaste så du kommer att tycka att den är bekväm att transportera.
  • Svart design med gula detaljer.
  • Ny katalog med Head 2023 padelpadelrack.

Vem är det till? Den är perfekt för spelare som letar efter en väska som är stor eftersom de bär mycket grejer till spel, men som också vill ha en väska som är lätt att transportera från en plats till en annan och inte är för tung.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en högkvalitativ väska med en robust struktur som du kan leka med länge har den även designats i svart med märkets logga i gult för att ge den en slående touch.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Känn dig som en stjärna med Head Padel, ett välkänt företag i branschen som återvänder med en ny kollektion av padelracket, skor, textilier för män och dam, samt tillbehör designade för att anpassa sig till alla målgrupper och spelstilar.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez eller Ari Sánchez representerar sportvarumärket på alla WPT-banor, ett tydligt bevis på kvaliteten på alla dess produkter.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter