Head Base svart orange 2023 padelväska
  • Head Base svart orange 2023 padelväska

Head Base svart orange 2023 padelväska

PVP: 548,50 kr
493,10 kr
-11% Head Padel
Small Head Base svart orange padelväska | Transportera allt ditt material på ett organiserat sätt med den nya kollektionen av padelpadelrack från märket Head där du kan hitta Base i svart och orange
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Liten svart och orange Head Base padelväska

Förnya din gamla padelväska med den nya kollektionen av padelpadelrack från märket Head 2022 där du kan hitta ett brett utbud av modeller och design. Köp Base-väskan som har designats i svart och orange och är den perfekta storleken för att förvara alla dina material.

När den väl är på är den väldigt lätt att transportera tack vare dess handtag på baksidan som också är vadderade så att den inte skadar dig när du bär den. Vi hittar även andra överst så att du kan bära den för hand som väska.

Basväska i svart och orange, egenskaper

  • Huvudbasen har ungefärliga mått på 57 x 33 x 28.
  • De bakre handtagen är justerbara och vadderade för ökad komfort.
  • Stor huvudficka för att lagra allt ditt material.
  • Den har tillverkats med mycket motståndskraftiga tyger för att förhindra slitage.
  • Svart design med orange detaljer.
  • Ny katalog med Head 2023 padelpadelrack.

Vem är det till? Den är idealisk för de människor som, när de går på tävlingar, bär en stor mängd material och tillbehör, så de behöver en rymlig väska att bära allt i på ett ordnat sätt och som är bekväm att transportera.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är av bra kvalitet och motståndskraft så att du kan använda det under lång tid. Den har även designats i svart med detaljer och finish i orange, den kommer utan tvekan att bli en av dina favoriter.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Känn dig som en stjärna med Head Padel, ett välkänt företag i branschen som återvänder med en ny kollektion av padelracket, skor, textilier för män och dam, samt tillbehör designade för att anpassa sig till alla målgrupper och spelstilar.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez eller Ari Sánchez representerar sportvarumärket på alla WPT-banor, ett tydligt bevis på kvaliteten på alla dess produkter.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter