Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Head Pro X vit
  • Ryggsäck Head Pro X vit
  • Ryggsäck Head Pro X vit

Ryggsäck Head Pro X vit

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Head Padel
Head Pro X Ryggsäck vit padelryggsäck | Om du är en av dem som tar saker till spel har vi redan den nya Head Pro X-ryggsäcken tillgänglig, som har designats med ett fack för padelracket

Head Pro X Ryggsäcksväska vit

Gör dig redo att transportera allt ditt material bekvämt med den nya kollektionen av ryggsäckar av märket Head 2023 som du nu kan hitta i vår padelbutik online. I den kan du hitta den perfekta Pro X-ryggsäcken för de människor som bara bär rätt mängd.

I sin design hittar vi två fack, det första har exakt storlek för en padelracket så att du kan transportera den säkert. Dessutom har den även en huvud i hög storlek så att du kan bära allt från skor, kläder eller paddeltillbehör.

Black and White Pro X Ryggsäcksfunktioner

  • Pro X-ryggsäcken har designats i svart och vitt.
  • Den har ett separat fack för att förvara ditt padelracket.
  • Kapacitet för 28 liter så att du inte behöver lämna något hemma.
  • Vadderade handtag så att du inte behöver lämna något hemma.
  • Mycket motståndskraftig för att förhindra skador på grund av användning.
  • Helt vit design med svarta detaljer.
  • Ny kollektion av Head 2023 padelryggsäckar

Vem är det till? Den är idealisk för alla de människor som reser med motorcykel eller cykel och som därför behöver bära en väska som är bekväm att transportera. Vi rekommenderar det även till de spelare som bara transporterar rätt mängd till matcherna, så de behöver inte en väldigt stor väska.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är väldigt bekväm att transportera tack vare sina vadderade handtag har den även designats i vitt med detaljer som logotypen i svart, den kommer utan tvekan att bli en stapelvara i din garderob.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på banorna i World Padel Tour. Den här säsongen kommer du att älska deras nya kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor. Upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter