Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväska Head Pro X Court Bag blanco
  • padelväska Head Pro X Court Bag blanco

padelväska Head Pro X Court Bag blanco

PVP: 932,45 kr
877,05 kr
-6% Head Padel
Padelväska Head Pro X Court Bag vit | Förvara allt ditt material på ett organiserat sätt med den nya Pro X Court Bag från märket Head, designad med en mycket rymlig huvudficka

padelväska Pro X Court Bag vit

Den nya kollektionen av padelpadelrack från märket Head 2023 som du kan hitta i vår webbutik för padel är nu tillgänglig. Köp den nya Pro X Court Bag som har designats med två handtag så att du kan bära den för hand eller på axeln som en axelväska.

I dess design lyfter vi fram dess stora huvudfack där du kan förvara allt från racket till kläder eller alla paddeltillbehör som du tar med dig till tävlingar. Den har även designats i vitt med matchande detaljer i svart, en kombination som du kan bära till alla dina kläder.

Pro X Court Bag Svart och vit funktioner

  • Head Pro X Court Bag låter dig bära
  • Stor kapacitet, cirka 52 liter.
  • Den har ett grepp för att bära den för hand och en annan för att bära den som en axelväska.
  • Centralficka av den bredaste för att förvara allt på ett ordnat sätt.
  • Material av hög kvalitet för att förhindra skador vid användning.
  • Vit design med svarta detaljer.
  • Ny kollektion av padelväskor och ryggsäckar från Head 2022.

Vem är det till? Den är perfekt för alla de människor som letar efter en ryggsäck som har stor kapacitet att lagra allt paddel- eller racketmaterial och inte behöver lämna något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess unika design i vitt med svarta detaljer, en enkel kombination men en som du kan bära med ett stort antal kläder för att vara välklädd för alla tävlingar.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på banorna i World Padel Tour. Den här säsongen kommer du att älska deras nya kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor. Upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter