Ryggsäck Head Pro X Black 2023
  • Ryggsäck Head Pro X Black 2023

Ryggsäck Head Pro X Black 2023

PVP: 1 316,40 kr
1 096,45 kr
-17% Head Padel
Ryggsäck Head Pro X Black | Bär bara det som behövs med den nya Pro X-ryggsäcken från märket Head, som har designats med en ficka för att förvara racket och bära den säkert

Ryggsäck Head Pro X Black 2023

Välj bland ett brett utbud av ryggsäckar och padelpadelrack med de nya kollektionerna som vi tar med till vår padelbutik online. En av dem är märket Head som tar med sin 2023-kollektion där du kan hitta Pro X-ryggsäcken som har designats i svart så att du kan kombinera den med dina kläder.

Å andra sidan har den ett speciellt fack för att förvara racket så att du kan transportera den på ett skyddat och bekvämt sätt. Den har också en huvudficka där du kan förvara allt ditt material på ett ordnat sätt så att du kan transportera alla dina tillhörigheter.

Ryggsäck Head Pro X i svart, funktioner

  • Head Pro X har designats med vadderade handtag för bekväm transport.
  • Ficka i den centrala delen för att förvara alla dina material bekvämt.
  • Speciellt fack för att bära racket på ett skyddat sätt.
  • 30L kapacitet för att transportera allt ditt material.
  • Helt svart design att kunna bära med dina kläder.
  • Ny kollektion av Head 2022 padelväskor.

Vem är det till? Den är idealisk för de människor som reser med motorcykel eller cykel när det är dags att gå till spelen, så de behöver transportera allt sitt material bekvämt men utan att tappa utrymme för att inte lämna något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess höga kvalitet, utan också för dess mest eleganta svarta design, perfekt att kombinera med alla dina sportkläder och klä dig bra, den kommer att bli en av dina favoriter.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på banorna i World Padel Tour. Den här säsongen kommer du att älska deras nya kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor. Upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter