Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Elite Padel Supercombi Black White 2022
  • Paletero Head Elite Padel Supercombi Black White 2022

Padelväska Head Elite Padel Supercombi Black White 2022

PVP: 603,35 kr
482,13 kr
-21% Head Padel
Padelväska Head Elite Padel Supercombi Black White 2022 | En medelstor huvudväska för att enkelt transportera dina racket, skor och kläder som även har justerbara handtag för ökad komfort
Skriv en recension

Head Elite Padel Supercombi Bag Black and White

Njut av större komfort när du transporterar ditt material med Elite Padel Supercombi padel racketväska i svart och vitt, en av de nya väskorna Head Padel 2022. Den har en konstruktion med tekniskt tyg samt förstärkta sömmar för större motstånd.

Det är en medelstor modell och delar upp sitt utrymme i 2 stora fack. I den ena kan du förvara flera padel racket och i den andra kan du bära dina sportskor och ombyteskläder. Den har även mindre fickor samt justerbara remmar för enkel att bära.

Elite Supercombi svart och vit väska, funktioner

  • Head Elite Padel Supercombi Black White 2022 har 2 huvudfack.
  • Medelstor, cirka 45 liter.
  • Kapacitet för flera racket i en av dess centrala fickor.
  • Det gör att du alltid har tillbehör eller personliga tillhörigheter till hands.
  • Den har justerbara handtag och skydd för ökad komfort.
  • Utmärkt hållbarhet tack vare applicerade material och förstärkningar.
  • En av nyheterna i Head 2022 padelväskor.

Vem är det till? Fokuserad på alla idrottare som behöver plats för all sin utrustning, eftersom den svarta superkombin är rymlig och har olika typer av grepp för att göra den mer bekväm att bära.

Varför kommer du att gilla det? Det hjälper dig inte bara att hålla ordning på din utrustning, utan du kommer också att njuta av en elegant design på banan. Den här säsongen kommer den tillbaka med en design som är praktiskt taget helsvart med några vita detaljer och logotyper, en klassiker som alltid är älskad!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter