Mochila Head Tour Team Backpack Black Green 2022
  • Mochila Head Tour Team Backpack Black Green 2022

Ryggsäck Head Tour Team Svart Grön 2022

PVP: 658,14 kr
526,01 kr
-21% Head Padel
Head Tour Team Padel Ryggsäck Svart Grön 2022 | Allt du behöver inuti denna Head damryggsäck, designad med tekniskt tyg, specifika fack, vadderade handtag och en fantastisk design

Väska för kvinnor Head Tour Team Padel Ryggsäck Turkos

Välj den väska som passar dina behov bäst i vår sektion för padelväskor. Där hittar du Tour Team BackPack padelryggsäck i svart och grönt, en väska för tjejer från den nya Head Padel 2022-kollektionen. Dess struktur är stark och solid och innehåller vadderade ytor för större komfort.

Den fördelar sitt utrymme i ett fack anpassat för racket, ett annat större för kläder eller en necessär och ett annat fristående för skorna. Det låter dig inte bara transportera allt ditt material utan innehåller också extra utrymme för personliga tillhörigheter eller tillbehör.

Turquoise Tour Team Bag-funktioner

  • Head Tour Team BackPack Black Green 2022 har tillverkats med lättstädade tekniska tyger.
  • Den klarar tidens tand och intensiv användning i gott skick.
  • Det låter dig separera dina skor och smutsiga kläder separat.
  • Kapacitet för 21 liter, uppdelat i stora och mindre fickor.
  • Specifikt fack för förvaring av 1 eller 2 Padel rackets.
  • Minskar ryggbesvär tack vare dess vadderade skydd.
  • Head 2022 senaste kollektion av ryggsäckar för kvinnor.

Vem är det till? Riktar sig mer till spelare som behöver en praktisk och funktionell ryggsäck, eftersom det nya Tour Team har tillräckligt med utrymme för att bära lagom mycket och dessutom är mycket bekvämt tack vare de vadderade skydden.

Varför kommer du att gilla det? För märket har tagit hand om alla detaljer för ett fantastiskt resultat på en estetisk nivå. Den här säsongen kombinerar den turkos med svart, en design som vi är övertygade om kommer att tilltala de flesta spelare.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter