Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Head Tour Team Backpack Blue Navy 2022
  • Mochila Head Tour Team Backpack Blue Navy 2022

Ryggsäck Head Tour Team Blue Navy 2022

PVP: 658,16 kr
526,01 kr
-21% Head Padel
Head Tour Team Ryggsäck Blue Navy 2022 | Byt ut din enorma padelväskor för denna Head-ryggsäck för padel, en kompakt väska för att transportera allt du behöver på ett bekvämt och välorganiserat sätt

Bolsa Head Tour Team Padel Ryggsäck Azul

Glöm inte något hemma med Tour Team Backpack Blue Navy padel-ryggsäck, en mycket komplett väska från den nya Head Padel 2022-kollektionen. I den kan du förvara ditt racket, handduk, kläder och även separera dina skor i ett separat fack.

För att göra detta innehåller den olika fack anpassade för varje typ av material, så att du får den organiserad och skyddad från stötar. Mycket motståndskraftigt tekniskt tyg har använts för dess tillverkning och det innehåller även vadderade skydd på handtag och ländrygg för att undvika obehag i ryggen.

Head Tour Team blå väska, funktioner

  • Kapacitet för 1 eller 2 Padel rackets i den nya Head Tour Team Backpack Blue Navy 2022
  • Ficka i det nedre området för att förvara skor, flip flops eller smutsiga kläder.
  • Vadderad rygg och remmar för en bekvämare passform.
  • Centralficka med enkel åtkomst för kläder eller skrymmande material.
  • Beständiga material som tål intensiv användning.
  • 2 nätfickor för att bära en vattenflaska eller bollar.
  • Den tillhör kollektionen Head Padel 2022 padel racket.

Vem är det till? Blue Tour Team är designat för spelare som går till klubben 2 eller 3 gånger i veckan och letar efter en praktisk, hanterbar, motståndskraftig ryggsäck till bästa pris för att bära alla sina tillhörigheter välorganiserade.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillräckligt med utrymme för att transportera allt ditt material, så du behöver inte lämna något hemma. Den har också en mycket attraktiv design i nyanser av blått och en vit logotyp. Missa inte det!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter