Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Black Green 2022
  • Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Black Green 2022

Padelväska Head Tour Team Padel Monstercombi Black Green 2022

PVP: 877,55 kr
547,95 kr
-38% Head Padel
Padelväska Head Tour Team Padel Monstercombi Black Green 2022 | Allt du behöver till hands med denna Head ispåse för kvinnor, en av de största, vackraste och hanterbara som du kan hitta den här säsongen

Väska för chica Head Tour Team Padel Monstercombi Turquoise

Upptäck den nya utgåvan av en av de mest använda padel padelrackna av spelare, Tour Team Padel Monstercombi Black Green padelbag, en av de nya Head Padel 2022. Det är en stor padel racketväska, med olika grepp för mer bekväm hantering .

När det gäller dess utrymme passar flera racket i dess sidofack. Dessutom är en av dem fodrad med termiskt material så det håller dina padel racket i gott skick trots kyla eller värme. Den har även ett stort centralt utrymme, ett fack för skor och andra mindre för accessoarer.

Turkos och svart Monstercombi padelväska, funktioner

  • Head Tour Team Padel Monstercombi Black Green 2022 har en sida med termofunktion.
  • Den blir en ryggsäck tack vare sina justerbara remmar.
  • Vadderat ländparti för bättre komfort.
  • Stora mått för att vara en stor tjejväska.
  • Små fickor inuti och utvändigt för dina personliga tillhörigheter.
  • Stort huvudfack och ett separat för skor.
  • Katalog över Padel rackets för kvinnor Head Padel 2022.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är monstercombin för kvinnor perfekt för alla spelare som vill vara väl förberedda för sina sportevenemang, eftersom du tack vare dess dimensioner kan bära allt du behöver för att vinna matchen.

Varför kommer du att gilla det? För att du kommer att kunna visa upp din vackra väska inför alla dina följeslagare eftersom den kombinerar svart, turkos och vitt för logotyperna. Dessutom är dess struktur stark, så du kommer att njuta av stor hållbarhet.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter