Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Delta Junior 2022
  • Head Delta Junior 2022
  • Head Delta Junior 2022

Head Delta Junior 2022

PVP: 987,30 kr
789,30 kr
-21% Head Padel
Head Delta Junior 2022 padelracket | Vikt och knytnäve anpassad till de små i detta Head padelracket, en juniormodell så att ungdomar kan börja och njuta av det till fullo
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket för boy Head Delta Junior Red

Upptäck de bästa padelracket för barn i vår webbutik, vi har alla märken! En klassiker återkommer, det röda Delta Junior padelracket, en modell som Head Padel 2022 har designat för de yngstas behov. Den presenterar en överdimensionerad form och medium balans för att göra den mest balanserad.

Det är en kopia av vuxenmodellen på ett estetiskt plan men med en lättare vikt och ett mindre handtag för att göra den lättare att leka med. Svart teknologi har använts för att göra den mer motståndskraftig, samt en kraftskumkärna och glasvifra på ansiktena.

Head Delta red för pojkar, funktioner:

  • Head Delta Junior 2022 är en kopia av vuxenmodellen.
  • Bekvämare slag tack vare skumgummikärnan.
  • Utmärkt spelbarhet tack vare glasfiberplanen.
  • Byggd med svart kol och förstärkningar i strukturen.
  • Tårdroppar för att vidga sweet spot och medium balans för bra slag.
  • Anpassad för de minstas händer, väger runt 320 gram.
  • Serie av padelracket för barn Head Padel 2022.

Vem är det till? Fokuserat på de minsta, spelare mellan 6 - 12 år som börjar spela padel eller redan gör det regelbundet och behöver ett padelracket för barn anpassat efter deras hand och vikt för att lättare kunna flytta den.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är anpassat efter de smås behov, så att de kan leka bekvämare. Dessutom verkar dess nya röda design och gråa detaljer spektakulära. Skaffa det innan det tar slut!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter