Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Flash Yellow Grey 2022
  • Head Flash Yellow Grey 2022

Head Flash 2022

PVP: 987,30 kr
888,57 kr
-11% Head Padel
padel racket de pádel Head Flash Yellow Grey 2022 | Ny utgåva av detta Head racket för nybörjare, ett billigt padel racket för att lära sig tekniken och njuta av de bästa sensationerna
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Head Flash Yellow and Grey 2022

Vi presenterar en av modellerna med det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris av Head Padel 2022. Upptäck det nya Flash Yellow Grey padel racket, ett ganska lätt multifunktionsracket som hjälper oss att få våra bästa skott både i anfall och försvar.

Den har svart teknik i ramen, vilket ger den större motståndskraft mot stötar eller stötar. Planen är gjorda av glasfiber och kärnan är gjord av skumgummi, vilket genererar en mycket bekväm touch utan att förlora den där extra kraften för dina vinnande slag.

Head Flash gul och grå, funktioner:

  • Head Flash Yellow Grey 2022 riktar sig till nybörjare.
  • Power foam skum för en behaglig touch och större bolleffekt.
  • Oversize-format med centrerad balans, vilket gör den till en mångsidig padel racket.
  • Utmärkt hållbarhet med svart kol.
  • Minskad vikt för att göra den mer hanterbar,
  • Ytor i glasfiber för att ge den större spelbarhet.
  • En av de nya Head Padel 2021 initieringpadel racketlracket.

Vem är det till? Den allierade förbättringen för idrottare som precis har börjat i padel eller spelar ibland, eftersom det är ett balanserat, bekvämt och billigt padel racket för att njuta av de bästa sensationerna utan att gå över budget.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett billigt Head padel racket, innehåller det de bästa materialen i branschen samt en modern design. I denna utgåva återkommer den med en estetik i olika nyanser av blått och orange detaljer.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter