Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Funda Head Thermo
  • Funda Head Thermo

Funda Head Thermo

PVP: 164,55 kr
131,09 kr
-21% Head Padel
Huvud padelpadel racketsskydd | Skaffa detta huvudskydd med termofunktion för att skydda ditt padel racket, designat med resistenta material, justerbart handtag och extra ficka

Head Thermo Cover för paddelpaddla

Bli inte komplicerad och transportera enkelt ditt padel racket med detta Head Cover med termosystem. Den har en justerbar rem för att hänga den på baksidan och har termoteknik för att förhindra att temperaturer påverkar din padel racket.

Å andra sidan har den gjorts med tåliga och tvättbara material, så den är väldigt tålig och hjälper oss att hålla vårt racket i gott skick. Den säljs individuellt och har en extra ficka för att lämna våra tillbehör.

Huvudskyffelskydd med termofunktion, funktioner

  • Head-skyffelskyddet har ett fack för personliga föremål.
  • Den är fodrad med termiskt material.
  • Den har ett justerbart handtag.
  • Kapacitet för en padel racket.
  • Huvudlogotyp i vita och orange detaljer.
  • Nya Padel rackets för Head Padel 2021-spelare.

Vem är det till? Lämplig för alla spelare som inte har ett skyddande skydd till sitt racket och vill skaffa ett med termoteknik för att hålla sitt racket väl skyddat.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare det justerbara handtaget kan du enkelt bära ditt racket till alla dina tävlingar. Det kommer också att hålla din padel racket säker från extrema temperaturer eftersom dess insida är fodrad med termiskt material.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Gör dig redo för dina tävlingar med Head Padel och dess breda utbud av produkter för denna säsong. I den kan du hitta padel racket, skor, kläder, padel padelrack samt andra högkonkurrenskraftiga tillbehör och till bästa pris.

Professionella spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez är några av World Padel Tour-spelare som representerar varumärket på alla banor. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan.

Features År: 2021
Våra bästa produkter