Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Core Padel Combi Red 2021
  • Paletero Head Core Padel Combi Red 2021

Padelväska Head Core Padel Combi Red 2021

PVP: 438,80 kr
295,64 kr
-33% Head Padel
padelväska Head Core Padel Combi Red 2021 | Förvara ditt material inuti denna lilla Head paleteo, perfekt för dem som reser med precis tillräckligt eftersom det inte är särskilt stort och du kan transportera det bekvämt

Head Core Padel Combi Bag Röd

Om du inte brukar använda väldigt stora ryggsäckar, föreslår vi den minsta padelracketväskan i den nya Head Padel 2021-kollektionen: Core Combi Padel-väskan i rött. Vid första anblicken sticker den ut för sin slående design, så vi är övertygade om att de inte kommer att ta blicken från dig.

När det gäller dess fördelar kommer du att se att den är mycket praktisk och funktionell eftersom den har två stora fack där du kan lämna padelracket och resten av det skrymmande materialet. Den har även en mindre ficka och justerbara handtag för enkel transport.

Core Combi-väska i röda toner, funktioner

  • Möjlighet att bära Head Core Combi Red 2021 som ryggsäck på ryggen.
  • Förstärkta material och ny röd bild.
  • En av de minsta, mäter 57 x 33 x 28 cm.
  • Justerbara remmar för att bära den som bäst passar dig.
  • 2 stora fack och andra mindre för personliga föremål.
  • Ny kollektion av Head Padel 2021 ryggsäckar.

Vem är det till? För idrottare som spelar padel regelbundet men inte gillar att bli lastade, så de behöver en liten väska för att bekvämt transportera alla sina tillhörigheter.

Varför kommer du att gilla det? För det är en ny samlingsprodukt som ger spelaren den bästa prestandan. Den återkommer också med en mycket modernare bild i röda toner som kommer att fånga ögonen på alla dina följeslagare.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Känn dig som en stjärna med Head Padel, ett välkänt företag i branschen som återkommer med en ny kollektion av padelracket designade för att anpassa sig till alla målgrupper och spelstilar.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez eller Ari Sánchez representerar sportvarumärket på alla WPT-banor, ett uppenbart bevis på kvaliteten på alla dess produkter.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter