Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Core Padel Combi Black White 2021
  • Paletero Head Core Padel Combi Black White 2021

Padelväska Head Core Padel Combi Black White 2021

PVP: 438,80 kr
350,49 kr
-21% Head Padel
Padelväska Head Core Padel Combi Black White 2021 | Få den minsta Head Padel padelväskorn till bästa pris, den kommer tillbaka med en ny bild, stora fack och justerbara handtag för mer komfort

Head Core Padel Combi Bag Svart Vit

Förnya din gamla paddelboll med några av nyheterna som vi har tillgängliga i padel padelrack Head Padel 2021. Köp den lilla Head Core Combi Black White padel racketväskan, en väska med två stora fack och en mindre ficka för att lämna tillbehör.

Den är lätt och lätt att transportera då den har olika handtag för att bära den som ryggsäck på ryggen eller som handväska. Det låter dig också gå till dina matcher eller träningspass med allt nödvändigt material och med stor stil.

Svart och vit Core Combi-väska, funktioner

  • Head Core Combi Black White 2021 är den minsta i katalogen, 57 x 33 x 28 cm.
  • Du kan bära den på ryggen som en ryggsäck tack vare dess justerbara remmar.
  • Beständiga och lättstädade material.
  • 2 lättåtkomliga fack för att lagra allt ditt material.
  • Vadderade skydd för bättre komfort.
  • Head 2021 padel racketkatalog.

Vem är det till? För spelaren som vanligtvis tar med sig det nödvändigaste för spelet till sina matcher, så han behöver en liten och funktionell väska där han kan lämna racket, skor och lite kläder.

Varför kommer du att gilla det? För den kommer tillbaka med en klassisk design som aldrig går ur stil. Du kommer att gilla den vid första anblicken med dess svarta design och vita detaljer, så att du kan visa upp din Head padel racketväska i alla dina officiella tävlingar.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Känn dig som en stjärna med Head Padel, ett välkänt företag i branschen som återkommer med en ny kollektion av Padel rackets, skor, kläder för män och kvinnor, samt tillbehör som är designade för att anpassa sig till alla målgrupper och spelstilar.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez eller Ari Sánchez representerar sportvarumärket på alla WPT-banor, ett uppenbart bevis på kvaliteten på alla dess produkter.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter