Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Head Tour Team Extreme BackPack Grey Yellow 2021
  • Mochila Head Tour Team Extreme BackPack Grey Yellow 2021

Ryggsäck Head Tour Team Extreme BackPack Grå Gul 2022

PVP: 658,20 kr
411,38 kr
-38% Head Padel
Mochila Head Tour Team Extreme BackPack Grå Gul 2022 | En av de mest slående Head Padel-ryggsäckarna, den sticker ut för sin färgglada design och även för sina egenskaper eftersom den håller allt material i gott skick

Head Tour Team Extreme BackPack Grå Gul

Utrusta dig med de bästa padelprodukterna i vår webbutik. Köp Tour Team Extreme BackPack Grågul padelryggsäck, en av de nya Head 2022-väskorna. Den har plats för allt du behöver samt vadderade skydd.

Å andra sidan har den tillverkats med tekniska tyger och hela strukturen har förstärkts för större hållbarhet. Den har även ett separat fack för racket, ett större för kläder eller skor och små fickor för att hålla personliga tillhörigheter nära till hands.

Tour Team Extreme grå och gul ryggsäck, funktioner

  • Kapacitet att transportera 1 eller 2 padel racket inuti huvudet Tour Team Extreme BackPack Grey Yellow 2022.
  • Tillverkad med de mest motståndskraftiga tekniska tygerna.
  • Du kommer inte att förlora dina personliga tillhörigheter tack vare dess små fickor.
  • Medelstor, ca 21 liter fördelat på stora fack.
  • Den låter dig justera sina remmar för att bära den bekvämt.
  • Du hittar den i Head Padel 2022-väskkatalogen.

Vem är det till? Riktar sig till pojkar som inte gillar att gå laddade till sina matcher, eftersom det är en väska med precis tillräckligt med utrymme för att bära det nödvändigaste. Vi rekommenderar den även till dem som åker motorcykel, eftersom den är mer hanterbar än en padelväskor.

Varför kommer du att gilla det? Den kommer att fånga din uppmärksamhet för prestanda och design när den denna säsong kommer tillbaka med en ny färgkombination. Grått har blandats med neongula detaljer och dragkedjor, en estetik som vi älskar!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Prestera på din bästa nivå med Head Sport och dess nya produktkatalog. Företaget har en lång historia inom racketsport och har blivit en av spelarnas favoriter. Sanyo Gutierrez är en av WPT-spelarna.

Upptäck den nya kollektionen av Padel rackets, skor, kläder, padelrack och accessoarer, du kommer att hitta den produkt som passar dina behov bäst samt den bästa finishen. Dra nytta av våra rabatter i webbutiken för att utrusta dig med Head Padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter