Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Alpha Junior Sanyo 2021
  • Head Alpha Junior Sanyo 2021

Head Alpha Junior Sanyo 2021

PVP: 932,45 kr
602,92 kr
-36% Head Padel
padel racket Alpha Sanyo Junior svart och vit | En av marknadens bästa Padel rackets för barn återkommer, anpassningen som Head har utvecklat av Sanyo Gutiérrez-racket för de minsta
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket para niño Head Alpha Sanyo

Vi analyserar varje detalj i den nya Head Padel 2021 padel racketkollektionen. För de minsta har vi det nya Alpha Junior Sanyo 2021 padel racket tillgängligt. Det är en anpassning av Sanyo Gutiérrez padel racket för yngre spelare.

Således är den anpassad till barnens behov med reducerad vikt och mått. Den har designats i droppform och medelbalans för att uppnå en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Den har även tillverkats med en ram i kolfiber och en skumgummikärna för en mjukare touch.

Head Alpha Sanyo för barn, funktioner:

  • Head Alpha Junior Sanyo 2021 är mycket väl kompenserad för sitt rivformat och medelbalans.
  • Tillverkad av flexibla material för snabb anpassning.
  • Skumkärna för bättre effekt och vibrationsdämpning.
  • Samma estetik som den nya Sanyo Gutiérrez padel racket.
  • Glasfiber och svart fiberkonstruktion.
  • Bred sweet spot som kommer att förlåta misstag
  • Ny kollektion av Padel rackets för barn Head Padel 2021.

Vem är det till? För barn mellan 7-12 år som börjar spela padeltennis eller som redan har en viss nivå, eftersom det är ett mycket välbalanserat padel racket för barn, som anpassar sig till alla spelstilar och erbjuder de bästa sensationerna på banan. .

Varför kommer du att gilla det? För det är ett hanterbart och snabbt anpassat juniorracket, så de små kan njuta av banans bästa prestanda. Även på ett estetiskt plan är det samma som Graphene Alpha Pro 2021, i svarta och vita toner.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har han en stor närvaro på World Padel Tour tack vare toppspelare som Sanyo Gutiérrez. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2021 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter