Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Evolution Delta 2020
  • Head Evolution Delta 2020
  • Head Evolution Delta 2020

Head Evolution Delta 2020

PVP: 822,75 kr
745,96 kr
-10% Head Padel
Få detta Head padel racket att börja spela, det är en mycket hanterbar, balanserad modell och den har även designats med samma estetik som Belas padel racket.

Head Evolution paddel paddel

Hitta det du behöver med den nya Head Padel-katalogen. Upptäck Evolution Delta 2020 padel racket, en modell så att nybörjare kan ha bästa prestanda både på baksidan av banan och på nätet. Den har en oversize form och medium balans.

För sin utarbetning har byrån också använt sina bästa teknologier, som till exempel kraftramsystemet i ramen och en konstruktion med det svarta systemet för att göra den mer motståndskraftig. Dessutom är kärnan gjord av extra mjukt gummi så att du inte tappar känslor och förbättrar komforten.

Head Evo Delta röd och svart, funktioner:

  • Evolution Delta-huvudet utmärker sig för sin goda balans och mjuka touch.
  • Minskar vibrationer till ett minimum tack vare den mjuka skumkärnan.
  • Dess design är väldigt lik Fernando Belasteguíns racket, med signatur ingår.
  • Bred sweet spot som hjälper dig att korrigera off-center träffar.
  • Transparent plåt ovanpå som hjälper till att förlänga dess livslängd.
  • Ingår i den senaste kollektionen av Head 2020 initieringsskyfflar.

Vem är det till? Riktar sig till alla killar som varit i padel en kort tid eller funderar på att börja, då det är ett padel racket med mjuk touch och balanserad för att ha bästa prestanda och som du kommer att få till ett bra pris.

Varför kommer du att gilla det? För att du kan njuta av hela märkets kvalitet till ett överkomligt pris. Dessutom har Evo Delta designats med samma estetik som bela delta hybrid, i svarta och röda toner.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour tack vare toppspelare som Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain eller Fernando Belasteguín. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter