Pack Graphene 360 Alpha Pro + Paletero Sanyo 2019
  • Pack Graphene 360 Alpha Pro + Paletero Sanyo 2019

Pack Graphene 360 Alpha Pro V + padelväskor

PVP: 4 300,24 kr
2 687,10 kr
-38% Head Padel
Köp Graphene Alpha Pro padelpack med Monstercombi padel racketväska, de officiella produkterna som Head har designat för sin spelare Sanyo Gutiérrez

Pack Graphene 360 Alpha Pro V + padelväskor

Utrusta dig med Heads stjärnprodukter för den här säsongen. Köp Graphene Alpha Pro-paketet tillsammans med den matchande padelväskorn, ett material som används av den professionella spelaren Sanyo Gutiérrez. Du kommer att kunna uppleva samma sensationer som spelaren på banan, med en mångsidig padel racket som i år innehåller grafen 360 för att den behåller sina kvaliteter längre. Förutom en matchande väska för att kunna transportera alla dina tillhörigheter.

Tekniska egenskaper

  • Droppform och centrerad balans i 2019 Alpha Pro för stor mångsidighet.
  • Skumkärna för mer komfort och bibehåller känslan av att slå.
  • Konstruktion med grafen, en extremt resistent förening.
  • Den svarar effektivt på off-center bollar med sin breda sweet spot.
  • Sanyo Gutiérrez racketväska har kapacitet för upp till 4 racket.
  • Fack för skor, perfekt för att ventilera det och inte blanda det med resten.
  • Du kan justera handtagen för att transportera den bekvämt.
  • Produkter från den nya Head Padel 2019-katalogen.

Vem är det till? Vi rekommenderar detta paket för att spela padeltennis för pojkar på avancerad nivå, som vill behålla en bra spelnivå både i anfall och försvar och behöver en mångsidig padel racket samt en matchande padel racketväska.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att ha i din ägo ett av de bästa huvudracket, där nya material har använts för att öka dess prestanda. Allt detta kompletteras av en rymlig väska i samma designlinje och den kan bli din till marknadens bästa pris.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Upptäck förslagen från Head Padel för den här säsongen som, som alltid, innehåller de bästa materialen och förnyad design för att uppnå ett spektakulärt slutresultat. Företaget är en stamgäst på World Padel Tour tack vare representationen av spelare som Fernando Belasteguin, Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain, Alejandra Salazar eller Andoni Bardasco, ett tydligt exempel på kvalitet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter