Padelväska Dunlop Pro Series Thermo silver
  • Padelväska Dunlop Pro Series Thermo silver

Padelväska Dunlop Pro Series Thermo silver

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Dunlop Padel
Padelväska Dunlop Pro Series | Fördela all din utrustning på ett ordnat sätt i den nya Dunlop Pro Series padelracketväska som har plats för skor, racket och padeltillbehör

Padelväska Dunlop Pro Series Thermo silver

Transportera all din padelutrustning till matcherna med den nya kollektionen av Dunlop-ryggsäckar och padelpadelrack där du kan välja den du gillar mest bland flera modeller. Köp den nya paletoväskan i Pro Series, en mycket bekväm modell att transportera tack vare dess justerbara handtag.

Med den här modellen lämnar du ingenting hemma eftersom den har plats för skor och smutsiga kläder samt en annan huvudvara för att förvara kläder eller padeltillbehör. Å andra sidan kommer dina racket att vara mycket säkra tack vare sidofickan med termoskydd för att förhindra att deras material lider på grund av temperaturförändringar.

Padelväska Dunlop Pro serie i silverfärg, egenskaper

  • Dunlop Pro-serien finns i två färger att välja mellan.
  • Bakficka där du kan förvara dina skor eller smutsiga kläder.
  • Stort huvudfack för att förvara dina produkter och kläder.
  • Större knivsäkerhet tack vare termofickan.
  • Den har designats i svart med detaljer i silver.
  • Ny katalog över Dunlop padelpadelrack och ryggsäckar 2023.

Vem är det till? Den kommer att bli favoriten för dem som letar efter en ryggsäck där de kan bära allt sitt material på ett organiserat sätt, eftersom denna modell har flera fickor som gör att du alltid har allt till hands. Den kommer att bli en av dina favoriter!

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för allt utrymme den har, utan också för dess svarta design med silverdetaljer, en väldigt snygg kombination som du kan bära med dina paddelkläder. Dessutom finns samma modell även med detaljer i guld så att du kan välja din favorit.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Inom sportens värld är Dunlop Sport ett historiskt varumärke, eftersom det har tillverkat och utvecklat specifika produkter för att spela padel av högsta kvalitet i mer än 20 år för alla typer av spelare och spelnivåer.

Den här säsongen lanserar den en bred katalog av padelracket, skor och paletaväskor gjorda med de bästa materialen och teknologierna. Professionella spelare som Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är varumärkets ambassadörer, mer än tillräckligt bevis på dess kvalitet.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter