Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Cubo overgrips Dunlop 60 unidades Tour Dry blancos
  • Cubo overgrips Dunlop 60 unidades Tour Dry blancos

Dunlop overgrips cube 60 vita Tour Dry-enheter

PVP: 1 097,00 kr
767,35 kr
-31% Dunlop Padel
Cubo de 60 övergriper Dunlop Tour Dry blancos | Få ett bra grepp om ditt padel racket med denna hink med Dunlop perforerade övergrepp på 60 enheter, de håller länge och torkar snabbt

Trumma övergrepp Dunlop pack 60 enheter mikroperforerade

Njut av det bästa greppet under sommaren med Dunlop pack 60 Tour Dry padel overgrips, en kub med 60 enheter i vitt och mikroperforerat. De sticker ut för sin mikroperforerade textur, så de torkar snabbare och ger bra prestanda, särskilt när det är varmt.

De har en medeltjocklek för att ge en bra känsla och även behålla sin prestanda under fler spel, så de håller länge. Dessutom är de billigare om du köper 60 enheter, eftersom de har ett oslagbart förhållande mellan kvalitet och pris.

Dunlop cube 60 borrade övergrepp, funktioner

  • Dunlop overgrips trumma 60 enheter Tour Dry white med mikroperforeringar.
  • Maximal absorption av svett i händerna.
  • Fin design för snabbtorkande och inte förlora egenskaper.
  • Perfekt för sommartider.
  • Billiga och kvalitativa övergrepp.
  • Nya Dunlop 2022 tennis- eller padeltillbehör.

Vem är det till? Speciellt designade för att spela under höga temperaturer eftersom de innehåller mikroperforeringar och förhindrar ansamling av svett på händerna för att njuta av ett torrt grepp under hela spelet.

Varför kommer du att gilla det? För du kan få kvalitetsövergrepp till bästa pris, billigare än om du köper dem i en blister om 3 enheter. De är också ganska motståndskraftiga så de bibehåller sin prestanda under en längre tid för att inte byta dem så ofta.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Padel är ett av idrottarnas favoritmärken. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella spelarna på World Padel Tour som representerar varumärket.

Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer. Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter