Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Cubo overgrips Dunlop 60 unidades lisos de colores
  • Cubo overgrips Dunlop 60 unidades lisos de colores

Dunlop Tour Pro övergripsskopa 60 färgade enheter

PVP: 1 097,00 kr
767,35 kr
-31% Dunlop Padel
Hink med Dunlop Tour Pro Plain och färgade övergrepp | Skaffa denna hink med Dunlop Padel overgrips i diverse färger, de är mycket absorberande och ger även mycket bra vibrationsdämpning

Dunlop 60 overgrips Tour Pro trumma i olika färger

Få billiga övergrepp med Dunlop Tour Pro Solid and Colored Cube, en 60-tals trumma i en mängd olika färger. De är släta, medeltjocka och ganska motståndskraftiga padelövergrepp för att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Dessutom är det ett idealiskt tillbehör för att anpassa racket till din hand samt minska vibrationer och eliminera problemen med att undvika svettningar på händerna. Tack vare sin sammansättning av kvalitetsmaterial tål de fler matchningar i gott skick och finns i en mix av 6 färger.

Dunlop kub övergriper Tour Pro färger, funktioner

  • Dunlop 60-enheter Tour Pro smooth trumma kommer i ett paket med 60 enheter och finns i olika färger.
  • De undviker överflödig fukt i händerna.
  • Medium tjocklek för bättre vidhäftning.
  • Mer komfort när du slår eftersom de dämpar vibrationer.
  • De förhindrar blåsor eller skav på händerna.
  • Nya tillbehör för att spela padel Dunlop 2022.

Vem är det till? Passar alla idrottare som spelar padeltennis och som vill förbättra sitt grepp om racket, då de hjälper dig att öka tjockleken på näven och förhindrar att den glider ur händerna på grund av svett.

Varför kommer du att gilla det? För du kan använda dem både för att spela padel och tennis. Dessutom, genom att köpa trumman kommer du att ha övergrepp mycket längre och de blir billigare. De finns tillgängliga är vita, orange, gula, gröna, blå och rosa.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Padel är ett av idrottarnas favoritmärken. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella spelarna på World Padel Tour som representerar varumärket.

Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer. Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter