Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Bronco 2023
  • Drop Shot Bronco 2023
  • Drop Shot Bronco 2023

Drop Shot Bronco 2023

PVP: 3 729,80 kr
3 729,26 kr
-1% Drop Shot
Drop Shot Bronco padelracket | Oslagbar touch vid varje träff med detta avancerade Drop Shot-racket, en modell med mjukt, hanterbart gummi och som även har en bred sweet spot
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Drop Shot Bronco padelracket

Vi har redan tillgänglig den nya Be Unique-serien som Drop Shot 2023 har utvecklat för krävande spelare. Vi presenterar det nya Bronco padelracket med orange detaljer, en teknisk modell som kännetecknas av sitt runda format med innesluten balans, så vi definierar det som ett kontrollracket. Den innehåller också mjukt eva-gummi, med vilket utgången och beröringen är oslagbar.

När det gäller strukturen presenterar den en 100 % kolkonstruktion av röret kombinerat med 18k tyg på ytan samt CURV 360-systemet för att förbättra dess prestanda. Den innehåller också 3D-ansiktsgrovhet, så att vi kan skriva ut bättre effekter. Slutligen har den ett skydd upptill och ett antivibrationssystem.

Drop Shot Bronco svart och orange, funktioner

  • Drop Shot Bronco har en halvmjuk touch, tack vare mjukt eva-gummi.
  • Vi definierar det som ett kontrollpadelracket på grund av dess runda form och innehöll balans.
  • Kolkonstruktion kombinerat med 18k textrem tyg.
  • Öka din prestanda tack vare den exklusiva tekniken från märket CURV 360.
  • Det hjälper dig att ge mer effekt till dina bilder tack vare dess grova finish.
  • Ny hjärtdesign som förbättrar dess stabilitet och minskar vibrationer.
  • Ljusskydd integrerat i överdelen för att undvika slag.
  • Ny kollektion av högpresterande Drop Shot 2023-racket.

Vem är det till? Den är designad för tekniska spelare, med en avancerad spelnivå som prioriterar kontroll över kraft, eftersom nya Bronco erbjuder en bred sweetspot, som hjälper oss att korrigera off-center bollar och inte missa enkla skott.

Varför kommer du att gilla det? Förutom dess fantastiska teknologier och innovativa material sticker den också ut för sin finish. Varumärket har tagit hand om alla detaljer i Be Unique-serien och erbjuder en design i svarta och orangea detaljer kombinerat med ett lager färg som ändrar färg beroende på ljuset. Spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Drop Shot Padel har i flera år blivit ett riktmärke i branschen eftersom dess urval av produkter för padel är av hög kvalitet. Det finns många spelare som litar på varumärket och de har redan hunnit vara närvarande i mer än 20 länder förutom att utrusta professionella idrottare.

Upptäck dess breda utbud av produkter, designade för hög konkurrens och till ett spektakulärt pris. Njut av den nya kollektionen av racket, padelpadelrack, textilier och accessoarer i vår webbutik, du kan utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet för att prestera på din bästa nivå.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter