Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot X-Bass 2023
  • Drop Shot X-Bass 2023
  • Drop Shot X-Bass 2023

Drop Shot X-Bass 2023

PVP: 3 729,80 kr
3 729,26 kr
-1% Drop Shot
Drop Shot X-Bass padelracket | Utmärkt prestanda på banan med detta högt tävlingsmässiga Drop Shot-racket, designat i droppformat och med en medelbalans för att inte göra dig besviken på något sätt.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Drop Shot X-Bass padelracket

Vinn alla dina motståndare med det nya gula X-Bass padelracket, en modell som finns i den mest avancerade serien av Drop Shot 2023. Den har ett oversize format kombinerat med en medium balans, så den är mycket väl kompenserad och anpassar sig snabbt till alla spelaction så att du kan slå ditt bästa slag.

Å andra sidan är den väldigt tålig eftersom den kombinerar den senaste generationens kol i ramen tillsammans med Rectangle Carbon 18K tyg på ytan. Kärnan är eva pro-gummi med medeldensitet och tack vare den applicerade CURV 360-teknologin. Slutligen innehåller den grovhet i planen samt ett anti-vibrationssystem för ett säkrare spel.

Drop Shot X-Bass gul, egenskaper

  • Bra balans mellan kraft och kontroll med nya Drop Shot X-Bass.
  • Eva pro foam för att uppnå bra kraft utan förlust av komfort.
  • Solid struktur på grund av sammansättningen i kol och textreme tyg i 18k.
  • Överraska dina konkurrenter med effekter tack vare dess grova 3D-ansiktsstruktur.
  • Den har ett antivibrationssystem för att undvika obehag i armarna.
  • Den har ett skydd, med vilket vi kommer att undvika skador från slag.
  • Förbättrad prestanda tack vare varumärkets exklusiva Curv 360-teknik.
  • Ny katalog med högpresterande Drop Shot 2023-racket.

Vem är det till? Indikerat för spelare på avancerad nivå med en mångsidig spelstil, eftersom den nya X-Bass snabbt anpassar sig till alla handlingar eftersom dess överdimensionerade format med en medelbalans gör den mycket balanserad.

Varför kommer du att gilla det? Den sammanför de mest innovativa materialen samt en sensationell finish. Den kombinerar svart med kontrasterande detaljer och har fått en skimrande look, det vill säga den ändrar färg beroende på vilket ljus den får, så den lyser av sig själv på banan.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Drop Shot Padel har i flera år blivit ett riktmärke i branschen eftersom dess urval av produkter för padel är av hög kvalitet. Det finns många spelare som litar på varumärket och de har redan hunnit vara närvarande i mer än 20 länder förutom att utrusta professionella idrottare.

Upptäck dess breda utbud av produkter, designade för hög konkurrens och till ett spektakulärt pris. Njut av den nya kollektionen av racket, padelpadelrack, textilier och accessoarer i vår webbutik, du kan utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet för att prestera på din bästa nivå.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter