Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Kibo 3.0
  • Drop Shot Kibo 3.0
  • Drop Shot Kibo 3.0

Drop Shot Kibo 3.0

PVP: 822,75 kr
383,40 kr
-54% Drop Shot
Paddelskyffel Drop Shot Kibo 3.0 | Lär dig rätt teknik med detta Drop Shot padel racket, en initieringsmodell som kännetecknas av sin breda sweet spot och mjukare touch
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Kibo 3.0 Naranja

Njut av den bästa prestandan i din början med Kibo 3.0 padel racket i svart och orange, en modell för nybörjare från den nya Drop Shot 2022-kollektionen. Den har en glasfiberkonstruktion, ett elastiskt och flexibelt material som gynnar idrottarens anpassning.

Den har designats med en rund form och låg balans, med vilken vi kommer att ha större kontroll och hjälper oss att placera bollen. Den innehåller också eva mjukt gummi i kärnan så att du kommer att njuta av fantastiska upplevelser samt en mjukare touch för att undvika obehag medan du spelar.

Drop Shot Kibo 3.0 orange, funktioner

  • Drop Shot Kibo 3.0 kommer att förlåta alla dina misstag.
  • Mjuk vid beröring eftersom mjukt eva-gummi har använts i kärnan.
  • Glasfiberkonstruktion, vilket ger större spelbarhet och sensationer.
  • Den är väldigt hanterbar och snabb att anpassa.
  • Kontroll padel racket på grund av sitt runda format och låga balans.
  • Korkkuddsgreppsystem som minskar de vibrationer som genereras.
  • Ingår i Drop Shot 2022 initieringsracketkatalogen.

Vem är det till? Idealisk för spelare som ska börja spela padeltennis eller spela då och då då det är ett kontrollpadel racket som gör att vi kan placera bollen bättre och undvika otvingade fel.

Varför kommer du att gilla det? För det kommer att vara väldigt lätt för dig att placera bollen i det rivaliserande fältet eftersom den har en fantastisk sweet spot. Den återkommer också med en ny modern design i svart med en central logotyp och orange detaljer.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter