Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Stage Pro
  • Drop Shot Stage Pro
  • Drop Shot Stage Pro

Drop Shot Stage Pro

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Drop Shot
Paddelpadel racketts Drop Shot Stage Pro | Detta kraftfulla Drop Shot-racket sammanför företagets bästa teknologier samt en fantastisk design för mellanliggande spelare med en offensiv profil.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Stage Pro Verde

Ta fram ditt mest aggressiva spel med det gröna Stage Propadellracket från den nya Drop Shot 2022-kollektionen. Tack vare dess högbalanserade teardrop-format ger den mer kraft till träffen. Den försummar dock inte kontrollen eftersom den har en bra sweet spot och mjukt eva-gummi inuti.

Således genererar detta mjuka skum en mjukare touch. Detta, tillsammans med glasfiberkonstruktionen, ökar dess spelbarhet och resulterar därför i ett snabbt anpassningsbart padel racket. Den innehåller också ett dubbelt rör som ger större motstånd och soliditet.

Drop Shot Stage Pro grön, funktioner

  • Teardrop-format men med hög balans i Stage Pro-dropshotet för ett bra slag.
  • Mjuk eva kärna större känsla av kontroll och behaglig beröring.
  • Dubbelrör som ger större motstånd och soliditet.
  • Glasfiber har använts, vilket ökar dess spelbarhet.
  • Den har system för att minska vibrationer och få en mjukare träff.
  • Attackskyffel med halvmjuk touch.
  • Finns i den nya Drop Shot 2022-kollektionen med mellanpadel racket.

Vem är det till? För killar på mellannivå som vanligtvis spelar i backhandposition. Det är därför de försöker få mer kraft i att slå, eftersom proffssteget kommer att hjälpa oss att pressa mer på volley och spikar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har ett fantastiskt värde för pengarna, så kommer du att njuta av en mycket komplett produkt utan att gå över priset. Du kommer också att älska dess svarta design och gröna toner, alla kommer att titta på dig!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

I flera år har Drop Shot Sport varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter