Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Premium 2.0
  • Drop Shot Premium 2.0
  • Drop Shot Premium 2.0

Drop Shot Premium 2.0

PVP: 2 632,80 kr
2 098,02 kr
-21% Drop Shot
Paddelpadel racketts Drop Shot Premium 2.0 | Styr dina skott med detta avancerade Drop Shot-racket, en modell med en bred sweet spot som erbjuder bästa prestanda för tekniska expertspelare.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Premium 2.0 2022

För de mest otåliga har vi redan Drop Shot 2022-nyheterna tillgängliga. Köp Premium 2.0 padel racket, en Be One-modell som kännetecknas av sin kontroll. Liksom sin föregångare håller den ett runt format med nära handbalans, så den kommer att förlåta alla dina misstag.

Å andra sidan har den de bästa materialen på marknaden. T-extrem kol och medium hårdhet pro gummi har använts, vilket skapar en perfekt balans mellan kraft och komfort. Den innehåller också grovhet och antivibrationsteknik för att undvika överbelastning i slutet av dina matcher.

Drop Shot Premium turkos, funktioner

  • Drop Shot Premium 2.0 är mycket hanterbar på grund av sin runda form och inneslutna balans.
  • Otrolig touch med eva pro core-gummit, som ger större sensationer.
  • Tillverkad av kol och t-extrem tyg som ger den större motståndskraften.
  • Det överraskar genom att ge bollen mer snurr med den grova finishen på planen.
  • Den har silikonstötfångare i näven och andra antivibrationssystem.
  • Skydd upptill.
  • CURV 360-teknik som ökar dess prestanda.
  • Senaste katalogen med avancerade Drop Shot 2022-racket.

Vem är det till? För idrottare som tränar intensivt i padeltennis, eftersom det är en avancerad rangeracket som ger den bästa prestandan i försvaret, eftersom du tack vare sin breda sweetspot kommer att kunna returnera de mest off-center bollar.

Varför kommer du att gilla det? För på ett estetiskt plan går det inte heller obemärkt förbi, du kommer att älska dess svarta finish, turkosa logotyp och några detaljer i guld. Utan tvekan är det en av de mest kompletta Drop Shot Padel racketsna du kan hitta!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter