Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Yukon Pro 1.0
  • Drop Shot Yukon Pro 1.0
  • Drop Shot Yukon Pro 1.0

Drop Shot Yukon Pro 1.0

PVP: 2 523,10 kr
2 017,93 kr
-21% Drop Shot
Drop Shot Yukon Pro 1.0 padel padel racket | Stor mångsidighet med detta Drop Shot padel racket, en modell som efter sin framgång återvänder med förbättrade funktioner samt en förnyad silverbild
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Yukon Pro 1.0 Plateada

Upptäck den senaste kollektionen av Drop Shot 2022 padelprodukter i vår butik. Du kommer att bli överraskad av den senaste upplagan av Yukon Pro 1.0 padel racket, en högkonkurrensmodell som gör att vi kan få våra bästa skott i attack och försvar eftersom den har designats i oversize form och medelhög balans.

Varumärket har använt innovativa material i sin struktur: kol med LCP-filament och en dubbel rörformad ram för större styvhet. Den har även strävhet i planen, mjukt eva-gummi och antivibrationsteknik för att inte tappa känslor och njuta av en bekvämare träff.

Drop Shot Yukon Pro 1.0 silver, funktioner

  • Teardrop-format som utökar sötpunkten i Drop Shot Yukon Pro 1.0.
  • Medium – hög balans som ger extra kraft.
  • Inredning med eva mjukt gummi, ett skum med låg elasticitet som ger fler förnimmelser.
  • Kolkonstruktion och förstärkt med LCP-fibrer för större motstånd.
  • Du kommer att kunna ge bollen mer snurr tack vare den grova ytan.
  • Mycket bekväm tack vare teknologier som Cork Cushion Grip eller Silicone Grip Channel.
  • Den innehåller ett skydd för att undvika skador orsakade av slag.
  • Finns i den nya Drop Shot 2022 herrracketkatalogen.

Vem är det till? Lämplig för spelare på avancerad nivå som letar efter ett balanserat racket för att kunna ta den kontrollerade bollen bakifrån och ha extra kraft när de spelar nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Dess föregångare var mycket framgångsrik eftersom den är mycket väl kompenserad och estetiskt lysande. Den här säsongen kommer den tillbaka med en silverfinish och vit omkrets, en av de vackraste i kollektionen!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter