armband Bullpadel BPMU24PR vitt skuggblått
  • armband Bullpadel BPMU24PR vitt skuggblått

armband Bullpadel BPMU24PR vitt skuggblått

PVP: 142,61 kr
142,07 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPMU24PR vitt skuggblått | Undvik svett när du spelar med padelskydd Bullpadel BPMU24PR i vitt och blått, komfort och stil på planen. Upptäck förändringen och behärska spelet!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband Padel Bullpadel BPMU24PR vitt skuggblått

Förbered dig för att ta ditt padelspel till nästa nivå med Padelskydd Bullpadel BPMU24PR i vitt och skuggblått. Designade för spelare som inte bara söker prestanda utan också stil, håller dessa padelskydd dig torr och bekväm under hela matchen. Deras eleganta design passar perfekt med alla sportkläder, och erbjuder dig inte bara funktionalitet utan också en touch av mode på planen.

Kombinationen av högkvalitativt bomull och polyester ger överlägsen absorption och långvarig komfort. Dessa padelskydd är väsentliga för att förebygga skador genom att behålla värmen vid leden, medan deras lätthet och mjukhet gör dem perfekta för att torka svett från pannan utan att störa ditt spel. Med Bullpadels broderade logotyp visar du din preferens för kvalitetsmärken.

Egenskaper Padelskydd Bullpadel BPMU24PR vit skuggblå

  • Idealisk kombination av 85% bomull och 15% polyester, säkerställer utmärkt absorption och komfort.
  • Modernt design i samarbete med Spanska Padel Förbundet, visar en attraktiv kombination av vitt och skuggblått.
  • Värmebehållning och skadeförebyggande tack vare dess säkra passform.
  • Hög absorptionsförmåga som håller dina händer torra och förbättrar greppet.
  • Lätt och mjuk konstruktion, idealisk för snabba justeringar på planen.
  • Tillhör Bullpadels tillbehörskollektion 2024.

Vem är det för?

Padelskydd Bullpadel BPMU24PR är designade för padelspelare på alla nivåer som värderar både funktionalitet och stil. Perfekt för de som vill förbättra sitt spel på planen, samtidigt som de håller sig torra, bekväma och skyddade i varje match.

Varför kommer du att gilla dem?

Du kommer att älska dessa padelskydd för deras förmåga att kombinera stil, komfort och prestanda. Den unika designen och samarbetet med förbundet lägger till en unik touch, medan materialblandningen säkerställer att du håller dig fokuserad på ditt spel, utan distraktioner.

Upptäck mer om märket Bullpadel

Bullpadel har etablerat sig som ledare inom padelvärlden, genom att erbjuda innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller spelarnas behov på alla nivåer. Sedan starten har Bullpadel varit synonymt med excellens, med ett kontinuerligt åtagande att ständigt förbättra spelarnas prestanda och upplevelse på planen.

Att välja Bullpadel innebär att du går med i en gemenskap av passionerade spelare som är engagerade i sporten, säkerställande att du alltid är utrustad med det bästa för att möta alla utmaningar på planen.

Features
Våra bästa produkter