Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
ryggsäck Bullpadel Performance BPM-23004 svart
  • ryggsäck Bullpadel Performance BPM-23004 svart
  • ryggsäck Bullpadel Performance BPM-23004 svart

ryggsäck Bullpadel Performance BPM-23004 svart

PVP: 438,80 kr
438,26 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Performance BPM-23004 svart padel bag | Förhindra att ditt racket utsätts för slag medan du tar det till spelet med den nya Bullpadel Performance BPM-23004 ryggsäcken, designad med ett vadderat fack

ryggsäck Bullpadel Performance BPM-23004 svart

De nya kollektionerna av dina favoritpadelväskamärken finns nu tillgängliga där du kan hitta ett stort antal mönster att välja mellan. Köp BPM-23004 Performance-ryggsäcken som har designats för de människor som bara har tillräckligt med till spelen.

I dess design hittar vi en mycket rymlig huvudficka så att du kan förvara ditt material, även inuti har ett vadderat fack lagts till så att du kan lämna padelracket. Den har även en sidficka i mesh så att du kan förvara en flaska vatten eller en burk bollar.

Bullpadel BPM-23004 Performance ryggsäck i svart och grått, egenskaper

  • BPM-23004 Performance är mycket lätt för att göra den bekväm att bära.
  • Tillverkad med nylon för att förhindra slitage och öka dess motståndskraft.
  • Handtagen är vadderade och ryggen så att det inte skadar ryggen.
  • Mindre ficka på utsidan så att du kan förvara mindre föremål.
  • Galler på varje sida för att förvara tillbehör eller en vattenflaska.
  • Invändigt fack för att transportera racket på ett skyddat sätt.
  • Samling små Bullpadel 2023-ryggsäckar.

Vem är det till? Den är idealisk för de människor som inte vill bära en väska som är för tung och svår att transportera, så de letar efter något som är bekvämare att bära all sin paddelutrustning.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har gjorts med de mest motståndskraftiga materialen så att du kan leka med den länge. Den har även designats i svart och grått, perfekt att matcha med allt ditt material.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel återvänder med en ny kollektion där du kan hitta alla typer av produkter: från padelracket, kläder, skor, paletaväskor och accessoarer designade för alla typer av spelare, oavsett nivå och till alla priser.

Du kan se alla dess produkter för padel i den bästa banan i världen: World Padel Tour av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Utrusta dig i år med ett av de mest fashionabla märkena bland alla atleter!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter