Bullpadel BPG-22N rosa cap
  • Bullpadel BPG-22N rosa cap

Bullpadel BPG-22N rosa cap

PVP: 175,52 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-22N rosa padelcap | Förhindra att solen stör dina ögon medan du spelar padel med den nya BPG-22N-capen som har designats med ett brett padelracket och material som andas

cap för padel Bullpadel BPG-22N rosa

Gå på alla tävlingar välutrustade med den nya kollektionen av tillbehör från märket Bullpadel som du nu kan hitta i vår webbutik. En av dem är capen BPG-22N som har en tejp i pannan för att förhindra att svett kommer in i ögonen.

I dess design hittar vi ett padelracket som är väldigt brett så det hjälper till att förhindra att solen stör dina ögon medan du spelar. Den har även designats med en rem på baksidan som hjälper dig att anpassa den efter eget tycke så att den inte rör sig medan du spelar.

Bullpadel BPG-22N rosa cap, egenskaper

  • Bullpadel BPG-22N har designats i rosa med logotypen i svart.
  • Den är en storlek men har en justerbar rem.
  • Tygerna som har använts är av hög kvalitet för att undvika slitage.
  • Brett padelracket för att förhindra att solens strålar stör ögonen.
  • Hjälper till att förhindra att svett kommer in i ögonen.
  • Samling av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Den är idealisk för alla de människor som utövar utomhussporter för vilka de behöver en cap som hjälper till att skydda ansiktet från solen och på så sätt undvika brännskador på huden och störa ögonen när de spelar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är en accessoar som är extremt bekväm, den har även designats i rosa med svarta detaljer, även om du föredrar en mer klassisk färg så har vi den även tillgänglig i svart så att du kan välja den du gillar bäst.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damernas cuedor. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter