Cap Bullpadel BPG-233 körsbärsmössa
  • Cap Bullpadel BPG-233 körsbärsmössa
  • Cap Bullpadel BPG-233 körsbärsmössa

Cap Bullpadel BPG-233 körsbärsmössa

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-233 körsbärsmössa | Undvik överflödig svett när du spelar padel med den nya Bullpadel BPG-233-capen som hjälper till att förhindra att svett från pannan stör dina ögon
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Cap paddel Bullpadel BPG-233 körsbär

Nu kan du få den nya kollektionen av tillbehör från märket Bullpadel där du kan välja bland ett stort antal för att utrusta dig inför matcherna. En av dem är BPG-233-capen i körsbärsfärg, en perfekt komplett för att skydda huden från solbränna medan du spelar.

I dess tillverkning har polyester helt använts, ett tyg som ger den stor motståndskraft så att den inte tappar sin ursprungliga kvalitet vid intensiv användning. Dessutom hjälper det också att svettas för att undvika överskott av svett och därför undvika känslan av fukt.

Bullpadel-cap BPG-233 i körsbärsfärg, egenskaper

  • Bullpadel BPG-232 har designats i körsbärsfärg.
  • Justera den efter eget tycke tack vare tejpen på baksidan.
  • Polyestertyg för större motståndskraft vid användning.
  • Samlar inte svett för att hålla dig sval hela tiden.
  • Hitta den i en mängd olika färger att välja mellan.
  • Nu tillgänglig i den nya Bullpadel 2023-kollektionen.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till alla som vill undvika överskottssvett i ögonen och solbränna eftersom den är en perfekt accessoar eftersom den håller kvar svett och tack vare sitt breda padelracket förhindrar solen från att störa dig när du spelar.

Varför kommer du att gilla det? För tack vare dess körsbärsfärgade design kan du inte bara ta den till matcher utan även med mer avslappnade kläder eller till stranden. Vänta inte tills det tar slut och köp en av tillbehören som kommer att bli din favorit att bära till spelen.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damlaget. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter