Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG2210 FW korall fluor cap
  • Bullpadel BPG2210 FW korall fluor cap

Bullpadel BPG2210 FW korall fluor cap

PVP: 175,52 kr
164,00 kr
-7% Bullpadel
Padelcap Bullpadel BPG2210 FW korallfluor | Skydda dig själv från solens strålar medan du leker med den nya Bullpadel-mössan BPG2210 designad med material som andas för att förhindra svett

Padel cap Bullpadel BPG2210 FW korallfluor

Om du är en av dem som tränar utomhus kommer företaget Bullpadel med en ny kollektion capar för att skydda dig från solen medan du spelar padel. Köp capen BPG2210 FW designad i fluorkorall, ett tillbehör som har designats med tyger som polyester som ger den större motståndskraft.

En justerbar rem har lagts till på baksidan som gör att du kan bära den efter eget tycke så att du kan spela bekvämt medan den sitter på plats. Det är också mycket andningsbart, så det förhindrar att svett samlas och kommer in i dina ögon, vilket hindrar dig från att spela.

Bullpadel-cap BPG2210 FW i fluorkorall, funktioner

  • Bullpadel BPG2210 har designats med en justerbar rem.
  • Andningsbara tyger har använts för att förhindra ansamling av svett.
  • Det är en storlek som passar alla.
  • Den förlorar inte sin ursprungliga kvalitet vid användning eller tvätt.
  • Brett padelracket för att skydda ögonen från solen.
  • Ny kollektion av padeltillbehör Bullpadel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till alla de människor som vill spela padel utomhus och därför behöver ett plagg som gör att de kan spela bekvämt samtidigt som de inte får svett i ögonen.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom materialen som används för dess tillverkning ger den stor motståndskraft för att förhindra att den tappar kvalitet med tiden. Den har också designats i rött med signaturens detalj i svart.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner.

För närvarande representerar varumärket spelare som Paquito Navarro, Alejandra Salazao, Delfi Brea eller Juan Tello i WPT. Skaffa deras officiella produkter och njut av den bästa prestandan på banan med Bullpadel-produkter.

Features År: 2022
Våra bästa produkter