Padelbollar Bullpadel FIP Next Pro 24 Rör x 3
  • Padelbollar Bullpadel FIP Next Pro 24 Rör x 3

Padelbollar Bullpadel FIP Next Pro 24 Rör x 3

PVP: 1 535,80 kr
1 206,15 kr
-22% Bullpadel
Padelbollar Bullpadel FIP Next Pro 24 x 3 | Undvik att spendera pengar kontinuerligt med den nya Bullpadel FIP Next Pro kullåda där 24 Rör säljs, var och en med tre högkvalitativa enheter

Kartong Bullpadel FIP Next Pro 24 båtar

Om du är en av dem som spelar padel flera gånger i veckan och behöver ett stort antal bollar att spela med under året tar vi med den nya Bullpadel FIP Next Pro bolllåda.Totalt finns det 24 båtar vardera med 3 enheter att spela som ett proffs.

I år blir de internationella padelfederationens officiella bollar eftersom de erbjuder stor fart på banan, vilket gör spelet mer dynamiskt. De erbjuder också stor hållbarhet tack vare deras kärna av högdensitetsgummi som hindrar dem från att tappa tryck.

Bullpadel FIP Next Pro bolllåda, funktioner

  • Bullpadel FIP Next Pro bolllåda innehåller 24 burkar med 3 enheter vardera.
  • De blir de officiella FIP-bollarna.
  • Fantastisk känsla när man slår tack vare användningen av naturlig filt.
  • Högdensitetsgummikärna för att förhindra tryckförlust.
  • Du kommer att kunna leka med dem under lång tid tack vare de kvalitetsmaterial som används.
  • Finns i bollkollektionen Bullpadel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem för tävlingar och turneringar eftersom de är bollar som erbjuder ett mycket mer dynamiskt spel tack vare att de erbjuder mycket mer fart än någon annan modell.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla dem för deras höga kvalitet utan också för deras varaktighet, eftersom tekniska tyger och material har använts så att du kan leka med dem under lång tid utan att behöva spendera pengar kontinuerligt.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig med BullPadel Sport, ett riktmärke på padelmarknaden som har blivit ett av favoritmärkena bland allmänheten. Hennes goda arbete har lett till att hon utrustat spelare av storleken Paquito Navarro, Maxi Sánchez eller Victoria Iglesias.

Utan tvekan är det den bästa garantin för kvalitet. Vänta inte längre utan njut av dess breda utbud av högkvalitativa padelracket, skor, kit, väskor och tillbehör anpassade efter varje typ av spelares behov.

Features År: 2022
Våra bästa produkter