Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Cap BPG-WPT2204 Carmesi Fluor
  • Bullpadel Cap BPG-WPT2204 Carmesi Fluor
  • Bullpadel Cap BPG-WPT2204 Carmesi Fluor

Bullpadel Cap BPG-WPT2204 Carmesi Fluor

PVP: 186,49 kr
142,06 kr
-24% Bullpadel
Bullpadel BPG-WPT2204 Carmesi Fluor paddellock | Gör dig redo i sommar med den nya kollektionen av Bullpadel-tillbehör där du kan köpa BPG-WPT2204-kepsen med en officiell World Padel Tour-design

Padel Keps Bullpadel BPG-WPT2204 Crimson Red

Var den första att njuta av de officiella märkesprodukterna i vår onlinebutik. Upptäck den nya BPG-WPT2204-kepsen, ett Bullpadel-tillbehör som är en del av företagets officiella kollektion för World Padel Tour, en av de mest erkända tävlingarna i padelvärlden.

Å andra sidan är det det bästa alternativet för människor som behöver skydda sin hud från solens strålar och speciellt ögonen för att få ett bättre synfält medan de tävlar. Det är också mycket andningsbart tack vare de material som har använts vid tillverkningen.

Bullpadel-keps BPG-WPT2204 röd, funktioner

  • Bullpadel BPG-WPT2204 Red är en officiell design av World Padel Tour.
  • Den har tillverkats med tekniska tyger för bättre andningsförmåga.
  • Dubbeltejp på pannan som hjälper till att absorbera svett från pannan.
  • Tack vare padel racketet hjälper det till att bibehålla ett bättre synfält.
  • Total röd färgdesign med vita detaljer.
  • Samling av tillbehör till padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? Rekommenderas för de personer som spelar på sommaren eller vid tider som morgon eller middag där solen kan orsaka brännskador på huden eller till och med värmeslag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är den mest motståndskraftiga och lätta kan du även bära en röd design med World Padel Tour-logotypen på fram- och baksidan. Enligt vår mening är det ett idealiskt komplement för de som inte missar en enda match i denna tävling.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för Padel rackets i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess samlingar.

Några av dem är Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea som tävlar med sina vapen för att besegra sina rivaler. Gå med dem och njut av deras breda utbud av produkter med bästa valuta för pengarna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter